ΦΗΜΗ: Έρχονται τρία νέα Pokémon παιχνίδια για το...Nintendo Switch 2!

Ούτε ένα, ούτε δύο
09 Μαΐου 2024 17:02
ΦΗΜΗ: Έρχονται τρία νέα Pokémon παιχνίδια για το...Nintendo Switch 2!

Πριν από δύο εικοσιτετράωρα, σας ενημερώσαμε με σχετικό άρθρο, ότι η Nintendo αποκάλυψε πότε να περιμένουμε την ανακοίνωση του Nintendo Switch 2. Η εταιρία δήλωσε μεταξύ άλλων, ότι ο διάδοχος του Switch θα παρουσιαστεί μέσα στο τρέχον οικονομικό έτος της, δηλαδή μέχρι τον Μάρτιο του 2025. Τώρα, μια νέα φήμη έρχεται στα φώτα της δημοσιότητας που αφορά τα Pokémon, αλλά και την επερχόμενη κονσόλα.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με νέα φήμη του Centro Leaks, η The Pokémon Company ετοιμάζει όχι ένα, ούτε δύο, αλλά τρία νέα Pokémon παιχνίδια για το Nintendo Switch 2. Όπως μεταφέρει το συγκεκριμένο μέσο που έχει δικό του “leaker” για τα Pokémon, η Nintendo έχει στα σκαριά τρία projects, τα οποία έχουν πάρει το πράσινο φως για τον διάδοχο του Nintendo Switch.

Συνεχίζοντας με το ρεπορτάζ, το Centro Leaks κάνει λόγο ότι ένα από αυτά τα παιχνίδια είναι μάλλον αυτό που περιμένουν όλοι, εκείνο που θα φέρει τη 10η γενιά των Pokémon.

Η The Pokemon Company και η Nintendo ανακοίνωσαν στις αρχές της χρονιάς το επόμενο μεγάλο κεφάλαιο της σειράς που ακούει στο όνομα Pokémon Legends: Z-A. Κατά πάσα πιθανότητα, αυτό το παιχνίδι θα είναι ανάμεσα στα τρία που βρίσκονται υπό ανάπτυξη για το Nintendo Switch 2.

ΕΠΙΣΗΜΟ: Αυτό είναι το επόμενο μεγάλο Pokémon παιχνίδι!

H νέα περιπέτεια επικεντρώνεται σε ένα σχέδιο αστικής ανάπλασης που θα κάνει την πόλη ένα μέρος για να συνυπάρχουν φυσικά οι άνθρωποι και τα λατρεμένα πλάσματα μαζί. Πρόκειται, λοιπόν, για ένα τελείως διαφορετικό setting σε σχέση με το Arceus, το οποίο λάμβανε χώρα στο Hisui Region και διαδραματιζόταν πολλά χρόνια πριν. Προς το παρόν, δεν ξέρουμε πως θα λειτουργεί το gameplay σύστημα του Z-A, αλλά αυτό μάλλον θα αποκαλυφθεί τους επόμενους μήνες. To πρώτο trailer δεν παρουσιάζει πολλά και δεν έχει καν gameplay πλάνα. Το Pokémon Legends: Z-A θα κυκλοφορήσει για το Nintendo Switch μέσα στο 2025.

Φυσικά, επειδή μιλάμε για φήμες και όχι για κάτι επίσημο, καλό θα ήταν να λάβετε όλα τα παραπάνω με κάθε επιφύλαξη.