Η Guerilla απαντά στα παράπονα για την PC έκδοση του Horizon Zero Dawn

Πρώτη προτεραιότητα η διόρθωση των προβλημάτων
10 Αυγούστου 2020 08:30
Η Guerilla απαντά στα παράπονα για την PC έκδοση του Horizon Zero Dawn

Πριν μερικές ημέρες, το Horizon Zero Dawn έκανε το ντεμπούτο του στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Συγκεκριμένα, τρία περίπου χρόνια μετά την αρχική κυκλοφορία του παιχνιδιού στο PS4, η περιπέτεια της Aloy κατέφθασε στο Steam και στο Epic Games Store. Δυστυχώς, η μετάβαση δεν ήταν και η ομαλότερη, αφού πολλοί χρήστες κάνουν παράπονα για τεχνικά προβλήματα, με την Steam έκδοση να έχει Mixed reviews.

Η ομάδα ανάπτυξης, Guerilla, προέβη τώρα σε μια νέα ανακοίνωση, καθησυχάζοντας του PC gamers. Αρχικά, το στούντιο ευχαρίστησε τους παίκτες για την υποστήριξη και στη συνέχεια ξεκαθάρισε πως η επιδιόρθωση των όποιων προβλημάτων είναι η πρώτη της προτεραιότητα.

Παρακολουθούμε όλα τα κανάλια επικοινωνίας μας και γνωρίζουμε ότι ορισμένοι παίκτες αντιμετωπίζουν crashes και άλλα τεχνικά ζητήματα. Θέλουμε να γνωρίζετε ότι ερευνούμε τις αναφορές σας και έχουν ύψιστη προτεραιότητα.

Εκτιμούμε όσους έχουν αφιερώσει το χρόνο τους για να αναφέρουν τα προβλήματά τους στο Steam, στο Reddit ή μέσω της ιστοσελίδας μας. Εάν εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε crashes ή bugs, συνεχίστε να χρησιμοποιείτε αυτούς τους χώρους ή ανατρέξτε στο FAQ, αν δεν είστε σίγουροι για το πώς να προχωρήσετε. Οι αναφορές σας είναι απίστευτα χρήσιμες για τις ομάδες μας.

Στο review των Unboxholics για τον τίτλο σας είχαμε μεταφέρει μερικά από τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε εμείς, όπως το stuttering. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα πατώντας εδώ.