Ο Dr DisRespect επέστρεψε και αφήνει το Twitch στο παρελθόν του

Έφτασε τους 335 χιλιάδες viewers πριν καν εμφανιστεί
07 Αυγούστου 2020 18:07
Ο Dr DisRespect επέστρεψε και αφήνει το Twitch στο παρελθόν του

Πριν αρκετές εβδομάδες σας είχαμε ενημερώσει πως το Twitch έκανε ban τον πασίγνωστο streamer Dr DisRespect. Ο λόγος δεν έχει γίνει ακόμη γνωστός και έπειτα από μια αξιοσημείωτη απουσία, ο γνωστός κατά κόσμον Guy Beahm ετοιμάζεται να επιστρέψει στον streaming κόσμο.

Συγκεκριμένα, ο Dr DisRespect θα επιστρέψει μέσα από την πλατφόρμα του YouTube και έτσι αφήνει το Twitch στο παρελθόν του. Πριν μερικές ώρες έκανε το πρώτο του ‘hype stream’, στο οποίο έφτασε μέχρι και τους 335 χιλιάδες ταυτόχρονους θεατές, χωρίς καν να εμφανιστεί. Το κανονικό του ντεμπούτο είναι προγραμματισμένο για σήμερα, όπως έκανε γνωστό μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter.

Το αξιοσημείωτο είναι πως ο γνωστός insider της streaming και eSports σκηνής, Rod Breslau, γνωστοποίησε πως τόσο το Facebook Gaming όσο και το YouTube αρνούνται να συνεργαστούν με τον streamer. Αυτό βάζει ακόμη περισσότερο λάδι στη φωτιά σχετικά με το παράπτωμα που μάλλον έκανε ο Dr DisRespect, οδηγώντας εξ’ αρχής στο ban του από το Twitch.

Η κατάσταση μάλλον θα ξεκαθαριστεί από τον ίδιο στο πρώτο του stream στο YouTube.