Το Ghost of Tsushima παραλίγο να ήταν παιχνίδι με πειρατές

Οι developers μελέτησαν διάφορες επιλογές
20 Ιουλίου 2020 09:40
Το Ghost of Tsushima παραλίγο να ήταν παιχνίδι με πειρατές

Σύμφωνα με την Sucker Punch Productions, το Ghost of Tsushima, το οποίο κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες θα μπορούσε να ήταν ένα παιχνίδι με concept τους... πειρατές. Όπως δήλωσε ο developer και συνιδρυτής του στούντιο, Brian Fleming, στο PlayStation blog με αφορμή τον εορτασμό της κυκλοφορίας του, έκανε μερικά ενδιαφέροντα σχόλια για την περίοδο που ο τίτλος βρισκόταν σε πρόωρη ανάπτυξη, λέγοντας πως η ομάδα εξερεύνησε διάφορα concepts πριν καταλήξει στους σαμουράι.

Συγκεκριμένα ο Fleming είπε ότι μετά το τέλος της ανάπτυξης του inFamous First Light, η ομάδα ήξερε από νωρίς ότι θέλει να προσφέρει μια μεγάλη open world εμπειρία που θα περιλαμβάνει melee μάχη. Έτσι, μελέτησε αρκετές πιθανές θεματολογίες και πολιτιστικά μονοπάτια πριν ξεκινήσει η ανάπτυξη, όπως concepts που θα αφορούν πειρατές, τους τρείς σωματοφύλακες και Σκωτσέζικους θρύλους όπως ο Rob Roy.  

Επίσης πρόσθεσε πως σαν ομάδα χρειάστηκε να επεκτείνουν τις ικανότητές τους σε σχέση με τα όσα είχαν κάνει στο παρελθόν, γιατί ήθελαν να δημιουργήσουν κάτι μοναδικό και να αποκτήσουν γνώση που θα τους έκανε να ξεπεράσουν τις προηγούμενες δουλειές τους, αλλά και να αποκτήσουν την εμπειρία για ακόμα πιο απαιτητικές και ιδιαίτερες προσπάθειες στο μέλλον.

Υπάρχει, λοιπόν, η πιθανότητα να δούμε μελλοντικά κάποιο παιχνίδι από το στούντιο με πειρατές ή θεματολογία αλά Braveheart; Ο χρόνος θα δείξει.