Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το Dirt 5 σε ένα trailer

Ο racing τίτλος επιστρέφει!
16 Ιουλίου 2020 08:18
Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το Dirt 5 σε ένα trailer

Μετά την κυκλοφορία του F1 2020, η Codemasters είναι έτοιμη να μας προσφέρει μια νέα racing εμπειρία με το Dirt 5. Συγκεκριμένα, μέσα από το επίσημο YouTube κανάλι της σειράς δημοσιεύτηκε ένα ολοκαίνουργιο -μικρής διάρκειας- βίντεο που μεταξύ άλλων παίρνουμε μια μικρή γεύση από drift σε μια νέα πίστα.

Στον τίτλο έχει προστεθεί το Gymkhama mode που το γνωρίσαμε στο Dirt Showdown (και το Dirt 4 είχε κάποια στοιχεία από αυτό το mode), και θα είναι ένα πλήρες λειτουργικό και αρκετά αναβαθμισμένο. Όποτε, ετοιμαστείτε για διάφορα "ακροβατικά" σε μεγάλες αρένες-πίστες που έχουν δημιουργηθεί γι’ αυτό.

Ωστόσο, το εν λόγω βίντεο μας δείχνει και τη σειρά rally (rally series), που υπόσχεται δέκα νέα events και δείχνει μερικά πλάνα από τη Βραζιλία, τις ΗΠΑ και το Μαρόκο, ενώ παράλληλα θα υπάρχουν 13 διαφορετικές κατηγορίες αυτοκινήτων.

Τέλος, η Codemasters γνωστοποίησε ότι αν αγοράσετε το Dirt 5 στο PlayStation 4 θα μπορείτε να πάρετε το “digital upgrade” για το PS5 εντελώς δωρεάν. Αυτό βέβαια ισχύει και για το Xbox One που αν το προμηθευτείτε στην κονσόλα της Microsoft θα μπορείτε να παίξετε και στο Xbox Series X.

Το Dirt 5 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 9 Οκτωβρίου για Xbox One, PlayStation 4, PC, Xbox Series X και PlayStation 5.