Το πρώτο WRC παιχνίδι της EA είναι γεγονός (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το πρώτο trailer του EA Sports WRC
05 Σεπτεμβρίου 2023 23:53
Το πρώτο WRC παιχνίδι της EA είναι γεγονός (ΒΙΝΤΕΟ)

Το πρώτο WRC παιχνίδι της EA μετά την εξαγορά της Codemasters είναι γεγονός. Πιστή στην υπόσχεσή της, η αμερικανική εταιρία αποκάλυψε πλήρως το EA Sports WRC, το οποίο αναπτύσσει φυσικά η Codemasters.

Ο τίτλος αναπτύσσεται με την Unreal Engine, κάτι που επέτρεψε στην ομάδα ανάπτυξης να ενσωματώσει ολοκαίνουργια χαρακτηριστικά, όπως τα Builder και Moments, δίνοντας στους παίκτες τη δυνατότητα να αλληλεπιδράσουν με νέους τρόπους με το άθλημα που αγαπάνε.

Το EA Sports WRC θα περιλαμβάνει 18 επίσημες τοποθεσίες του FIA World Rally Championship, ενώ μετά την κυκλοφορία του θα αποκτήσει και το Central Europe Rally. Όσον αφορά τα οχήματα, θα υπάρχουν 10 υπάρχουσες WRC, WRC2 και Junior WRC επιλογές, καθώς και 68 ράλι αυτοκίνητα που έγραψαν ιστορία τα τελευταία 60 χρόνια. Το multiplayer κομμάτι του τίτλου θα υποστηρίζει 32 παίκτες με cross-platform matchmaking.

Μιλώντας σχετικά, ο senior creative director της Codemasters, Ross Gowing, τόνισε:

Το EA Sports WRC είναι η πιο αγνή μορφή μηχανοκίνητου αθλητισμού, όπου κάθε πίστα είναι ένας αγώνας ενάντια στο χρόνο, στο έδαφος και στον ίδιο σας τον εαυτό.

Το EA Sports WRC αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 3 Νοεμβρίου για τα PS5, Xbox Series X/S και PC, μέσω EA App, Epic Games Store και Steam. Όσοι προβούν σε προ-παραγγελία της ψηφιακής έκδοσης θα έχουν τη δυνατότητα να ξεκινήσουν να παίζουν από τις 31 Οκτωβρίου.

Ακολουθεί το trailer που συνόδευσε την ανακοίνωση.