ΦΗΜΗ: Η Ubisoft ετοιμάζει από την αρχή το Skull & Bones

Το γνωρίσαμε το 2017…
14 Ιουλίου 2020 10:15
ΦΗΜΗ: Η Ubisoft ετοιμάζει από την αρχή το Skull & Bones

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί μια φήμη που αφορά το Skull & Bones της Ubisoft. Συγκεκριμένα, από τη στιγμή που δεν είδαμε κάποιο νέο trailer στο προχθεσινό Ubisoft Forward event της εταιρίας, αναφορές του VGC, κάνουν λόγο ότι η γαλλική εταιρία φτιάχνει από την αρχή το παιχνίδι, το οποίο γνωρίσαμε στην E3 του 2017.

Αρχικά, το Skull & Bones ήταν να κυκλοφορήσει στα τέλη του 2018, αλλά μετά από μια μικρή ματιά στην E3 2018, δεν είχαμε ακούσει νεότερα σχετικά με τον τίτλο. Όπως αναφέρουν, λοιπόν, πηγές του VGC, η ανάπτυξη του παιχνιδιού πέρασε από σαράντα κύματα και πολλές καθυστερήσεις από την Ubisoft και την ανάγκασε να πάρει την απόφαση να το αναδημιουργήσει από την αρχή.

Μετά από αυτό το reboot γίνεται λόγος ότι θα πάρει μια εντελώς νέα κατεύθυνση και ακολουθήσει το “live” μοντέλο που θα συνδυάζει πολλές ιστορίες, quests και χαρακτήρες που θα αλλάζουν με την πάροδο του χρόνου με βάση τις συλλογικές δράσεις της κοινότητας. Ωστόσο, άλλαξε και creative director που μέχρι πρότινος γνωρίζαμε ότι ήταν ο Justin Farren και τα ηνία του project αναλαμβάνει πλέον η Elisabeth Pellen.

Επειδή πρόκειται για φήμες και ανώνυμες πηγές καλύτερα να λάβετε όλα τα παραπάνω με κάθε επιφύλαξη, καθώς η Ubisoft δεν έχει προβεί σε κάποια επίσημη ανακοίνωση. Για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με το Skull & Bones παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.