Το Dark Souls σίγουρα είναι ευκολότερο με Καλάσνικοφ – Δείτε εν δράσει το νέο θεότρελο mod

Ίσως το πιο ακραίο easy mode μέχρι σήμερα
07 Ιουλίου 2020 19:40
Το Dark Souls σίγουρα είναι ευκολότερο με Καλάσνικοφ – Δείτε εν δράσει το νέο θεότρελο mod

Αν υπάρχει μια σειρά παιχνιδιών που είναι διάσημη για τη δυσκολία της, σίγουρα είναι τα Dark Souls της FromSoftware. Το ντιμπέιτ σχετικά με το αν θα έπρεπε ή όχι να έχουν easy mode κρατάει ειλικρινά χρόνια και πρόσφατα είχαμε δει να φουντώνει ιδιαίτερα, με την έλευση του Sekiro: Shadows Die Twice. Η δυσκολία των Souls τίτλων είναι τόσο περίφημη που αποτελεί κίνητρο για αξιοσημείωτα κατορθώματα. Στο πλαίσιο αυτό έχουμε δει παίκτες να τα τερματίζουν χωρίς να δέχονται ούτε ένα χτύπημα ή να τα παίζουν με χειριστήρια από παιχνίδια μουσικής ή χορού.

Τώρα, ο modder Forsakensilver ήρθε να προσφέρει το ακριβώς αντίθετο. Ένα mod που θα κάνει το παιχνίδι πραγματικά εύκολο. Και ναι, μάλλον είναι το πιο ακραίο 'easy mode' μέχρι σήμερα. Το mod ονομάζεται Modern Firearm και αφορά το Dark Souls 3. Όπως αφήνει να εννοηθεί και το όνομά του, προσθέτει στο παιχνίδι πυροβόλα όπλα της σύγχρονης εποχής. Το Heavy crossbow γίνεται Καλάσνικοφ, το Knight crossbow γίνεται M16, ενώ το Arbalest γίνεται τουφέκι.

Πρακτικά το mod αντικαθιστά όλα τα ranged όπλα με σύγχρονα αυτόματα πυροβόλα. Μάλιστα, κάθε όπλο έχει πολλαπλά firing modes και επηρεάζεται από το αν το κρατάτε με το ένα χέρι ή και με τα δύο. Υπάρχει παραδόξως αρκετό RPG βάθος, ενώ έχουν προστεθεί και νέα ειδικά ηχητικά εφέ.

Αν θέλετε, λοιπόν, να επισκεφτείτε ξανά το Lothric, αλλά με άρωμα Call of Duty, θα βρείτε το mod πατώντας εδώ. Τέλος, μπορείτε να πάρετε μια γεύση από το θεότρελο mod μέσα από το βίντεο που ακολουθεί.

Tags: