Το Netflix ακούγεται πως ετοιμάζει Dark Souls σειρά!

Βασισμένο στα λατρεμένο πρώτο παιχνίδι
28 Ιουλίου 2023 23:28
Το Netflix ακούγεται πως ετοιμάζει Dark Souls σειρά!

Μετά τα άκρως επιτυχημένα Castlevania και Cyberpunk anime, φαίνεται πως το Netflix ετοιμάζει και μια ακόμη τηλεοπτική σειρά που θα βασίζεται σε ένα λατρεμένο gaming franchise. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του GiantFreakingRobot, ο streaming γίγαντας ετοιμάζει ένα anime που θα βασίζεται στο Dark Souls.

Ειδικότερα, το σόου αναμένεται να ξεκινήσει την πρώτη του σεζόν προσαρμόζοντας τα γεγονότα του αρχικού παιχνιδιού της σειράς της FromSoftware, το οποίο κυκλοφόρησε το 2011. Παρόλο που οι εμπειρίες του Hidetaka Miyazaki ακολουθούν μια πολύ μινιμαλιστική προσέγγιση όσον αφορά την αφήγησή τους, με τους παίκτες να ανακαλύπτουν μόνοι τους την ιστορία μέσα από τα περιβάλλοντα που εξερευνούν και τα αντικείμενα που συλλέγουν, οι ιστορίες όλων των Souls τίτλων έχουν αγαπηθεί τρομερά από την κοινότητα.

Το anime αυτό θα μπορούσε, λοιπόν, να συνοδεύει εξαιρετικά τα παιχνίδι, εφόσον είναι πιστό στο πρωτογενές υλικό. Σε αυτό το σημείο να αναφερθεί πως το ίδιο το Netflix δεν έχει προβεί σε κανένα επίσημο σχόλιο. Παρόλα αυτά, το GiantFreakingRobot είναι ένα αρκετά αξιόπιστο μέσο, αφού για παράδειγμα στο παρελθόν είχε φέρει στη δημοσιότητα έγκυρες πληροφορίες και για την επερχόμενη Mortal Kombat 2 ταινία.

Για την ιστορία, πέρα από το Dark Souls anime, το Netflix αναμένεται να συνεχίσει και τη Witcher σειρά του, ενώ ετοιμάζει και προσαρμογές όπως το Captain Laserhawk: A Blood Dragon Remix που θα βασίζεται στα Far Cry, καθώς και το Castlevania: Nocturne που βασίζεται στο IP της Konami.