Onimusha: Δείτε το πρώτο trailer από το επόμενο παιχνίδι που γίνεται σειρά στο Netflix!

Προ των πυλών το ντεμπούτο του
20 Σεπτεμβρίου 2023 20:02
Onimusha: Δείτε το πρώτο trailer από το επόμενο παιχνίδι που γίνεται σειρά στο Netflix!

Μετά το Cyberpunk 2077 και το Castlevania, ένα ακόμη αγαπητό gaming franchise γίνεται τώρα anime σειρά στο Netflix. Συγκεκριμένα, η συνδρομητική υπηρεσία μόλις έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το πρώτο trailer του Onimusha, που βασίζεται φυσικά στην ομότιτλη σειρά παιχνιδιών της Capcom.

Το trailer παρουσιάζει το εκπληκτικό σχέδιο και τις γεμάτες δράση σκηνές της σειράς, η οποία διαδραματίζεται στη φεουδαρχική εποχή της Ιαπωνίας και ακολουθεί τις περιπέτειες ενός θρυλικού ξιφομάχου και μιας αδελφότητας σαμουράι που αντιμετωπίζουν μια ορδή δαιμόνων.

Την εποπτεία της σειράς έχει αναλάβει ο αναγνωρισμένος σκηνοθέτης Takashi Miike, γνωστός για ταινίες όπως τα 13 Assassins και Blade of the Immortal. Το Netflix έχει επιστρατεύσει επίσης τον Toshiro Mifune, έναν από τους πιο εμβληματικούς ηθοποιούς του ιαπωνικού κινηματογράφου, για το ρόλο του κεντρικού πρωταγωνιστή, Miyamoto Musashi. Για την ακρίβεια, όλο το cast των voice actors απαρτίζεται από ταλαντούχος ηθοποιούς, όπως οι Akio Otsuka, Hochu Otsuka, Daiki Yamashita, Subaru Kimura και άλλοι.

Το Onimusha είναι μια αγαπημένη σειρά από το παρελθόν στον κόσμο του gaming, έχοντας πουλήσει πάνω από 8 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως από το ντεμπούτο της το 2001. Τα παιχνίδια συνδυάζουν ιστορικά στοιχεία με φαντασία και τρόμο, δημιουργώντας μια μοναδική και καθηλωτική εμπειρία. Η anime προσαρμογή έχει ως στόχο να μεταφέρει την ουσία του παιχνιδιού, προσθέτοντας παράλληλα νέες ανατροπές και εκπλήξεις τόσο για τους fans όσο και για τους νεοεισερχόμενους.

Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα παγκοσμίως στο Netflix στις 2 Νοεμβρίου του 2023. Ακολουθεί το εν λόγω trailer.