Μετά το One Piece, αυτό είναι το επόμενο live-action anime του Netflix!

Έχουμε πλέον ημερομηνία
12 Οκτωβρίου 2023 08:17
Μετά το One Piece, αυτό είναι το επόμενο live-action anime του Netflix!

Το Netflix φιλοδοξεί να συνεχίσει το σερί μετατροπής εμβληματικών manga/anime σε live-action σειρές, ανακοινώνοντας και επίσημα ποια θα είναι η επόμενη μεγάλη κυκλοφορία του. Ειδικότερα, μετά τη συγκλονιστική επιτυχία της live-action προσαρμογής του "One Piece" νωρίτερα αυτό το καλοκαίρι, ο streaming γίγαντας ετοιμάζεται για πολλά ακόμα φιλόδοξα projects. Μεταξύ των πιο αναμενόμενων είναι η live-action προσαρμογή του λατρεμένου manga του Yoshihiro Togashi, "Yu Yu Hakusho", που συχνά χαρακτηρίζεται ως μία από τις κορυφαίες σειρές δράσης στην ιστορία.

Συγκεκριμένα, με αφορμή την 30ή επέτειο του anime, to Netflix υποσχέθηκε στους fans μια νέα προοπτική στις περιπέτειες του Yusuke Urameshi, του ντετέκτιβ των πνευμάτων, ανακινώντας την ημερομηνία κυκλοφορίας της σειράς. Ειδικότερα, το live-action Yu Yu Hakusho του Netflix αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στις 14 Δεκεμβρίου.

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε το σύντομο teaser βίντεο που δόθηκε στα φώτα της δημοσιότητας για να συνοδεύσει την ανακοίνωση της ημερομηνίας κυκλοφορίας.

Για να μεταφέρει αυτό το διάσημο manga στην οθόνη, το Netflix συνεργάστηκε με τις γνωστές εταιρίες της βιομηχανίας Shueisha, TOHO και ROBOT. Τη σκηνοθεσία της σειράς θα αναλάβει ο Sho Tsukikawa, με τον Kazutaka Sakamoto του "Aggretsuko" και του "Devilman Crybaby" να είναι ο εκτελεστικός παραγωγός και τον Teru Morii να αναλαμβάνει το τιμόνι ως παραγωγός. Το καστ λάμπει με ταλέντα όπως ο Takumi Kitamura ως Yusuke Urameshi, ο Shuhei Uesugi που υποδύεται τον Kazama Kuwabara, ο Jun Shison ως Kurama και ο Kanata Hongo στο ρόλο του Hiei.

Το "Yu Yu Hakusho" ακολουθεί τον Yusuke Urameshi, έναν απείθαρχο μαθητή γυμνασίου, ο οποίος, μετά από μια ανιδιοτελή πράξη, βρίσκεται μπλεγμένος στην πολυπλοκότητα της μεταθανάτιας ζωής. Με απροσδόκητες ανατροπές που συνδέουν το ανθρώπινο, το δαιμονικό και το πνευματικό βασίλειο, το Netflix υπόσχεται να προσφέρει μια συναρπαστική περιπέτεια, αναβιώνοντας την ιστορία τόσο για τους παλιούς fans όσο και για μια νέα γενιά θεατών.