Ακούστε εντελώς δωρεάν το επίσημο soundtrack των Elden Ring, Dark Souls, Tekken και άλλων παιχνιδιών

Από την Bandai Namco
27 Ιουλίου 2023 21:08
Ακούστε εντελώς δωρεάν το επίσημο soundtrack των Elden Ring, Dark Souls, Tekken και άλλων παιχνιδιών

H Bandai Namco άνοιξε ένα ολοκαίνουγιο κανάλι στο YouTube, από το οποίο μπορείτε πλέον να ακούσετε το επίσημο soundtrack πολλών παιχνιδιών της. Έτσι, εάν δεν έχετε Spotify ή κάποια άλλη μουσική πλατφόρμα, η εταιρία θέλει να σας δώσει την επιλογή να ακούσει τη μουσική των παιχνιδιών της εντελώς δωρεάν.

Στο επίσημο κανάλι της, λοιπόν, θα βρείτε μουσική από τα παιχνίδια της FromSoftware, όπως είναι το Elden Ring και το Dark Souls, καθώς και από θρυλικούς τίτλους όπως το Tekken και το Soulcalibur. Επιπροσθέτως, θα βρείτε μουσική και από τα Little Nightmares, Tales of Arise, The Dark Pictures Anthology και Park Beyond.

Για παράδειγμα, η μουσική του πρώτου Dark Souls περιέχει 31 κομμάτια, η μουσική του Dark Souls 2 αποτελείται από 47 κομμάτια, ενώ η μουσική του Dark Souls 3 από 32 συνολικά κομμάτια. Το Tales of Arise έχει 129 κομμάτια, το Elden Ring 67, το original Tekken 30, το Tekken 7 83 κ.α.

Ακούστε την επίσημη μουσική των παιχνιδιών της Bandai Namco πατώντας εδώ.

Η Bandai Namco έχει δημιουργήσει και επίσημες λίστες για το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, έτσι ώστε να μην ψάχνετε το κομμάτι που θέλετε μέσα στα εκατοντάδες τραγούδια.

Κατά πάσα πιθανότητα, όσο περνάει ο καιρός, η εταιρία θα προσθέσει και μουσική από άλλες σειρές της. Οπότε, μείνετε συντονισμένοι.