Η FromSoftware κλείνει τους servers του Dark Souls 2

Στα PS3 και Xbox 360
22 Δεκεμβρίου 2023 19:20
Η FromSoftware κλείνει τους servers του Dark Souls 2

Η Bandai Namco σε συνεργασία με την FromSoftware ανακοίνωσαν ότι τον Μάρτιο του 2024 πρόκειται να κλείσουν για πάντα τους servers του Dark Souls 2. Για την ιστορία, ο τίτλος κυκλοφόρησε το 2014 και από την επόμενη χρονιά δε θα μπορείτε να απολαύσετε το online κομμάτι του.

Ωστόσο, αυτό θα ισχύει μόνο για τις εκδόσεις Xbox 360 και PlayStation 3, κάτι που σημαίνει ότι εάν παίζετε στο PC ή σε άλλες πλατφόρμες δε χρειάζεται να ανησυχείτε. Η FromSoftware είπε ότι οι servers θα κλείσουν στις 31 Μαρτίου του 2024 λέγοντας μεταξύ άλλων ότι οι παίκτες θα βλέπουν ένα μήνυμα που θα αναφέρει ότι το online είναι απενεργοποιημένο.

Παρ’ όλα αυτά, όλοι οι παίκτες θα μπορούν να παίζουν το παιχνίδι στο offline mode, ενώ παράλληλα οι servers του online στα PC, PlayStation 4 και Xbox One δε θα επηρεαστούν. “Ευχαριστούμε όλους όσους έπαιξαν το παιχνίδι όταν κυκλοφόρησε” είπε η FromSoftware.

Η επίσημη ανακοίνωση ήρθε στο επίσημο site του Dark Souls και μπορείτε να τη βρείτε πατώντας εδώ.

Σε άλλα νέα, η εταιρία δήλωσε ότι θα κλείσει τους servers σε ένα ακόμη παιχνίδι της, το Armored Core Verdict Day και εδώ όσον αφορά τις πλατφόρμες των Xbox 360 και PlayStation 3. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.