Συγκινεί η κοινότητα του WoW – Χιλιάδες παίκτες θρηνούν τον χαμό του 'Reckful' (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 31 ετών
04 Ιουλίου 2020 13:55
Συγκινεί η κοινότητα του WoW – Χιλιάδες παίκτες θρηνούν τον χαμό του 'Reckful' (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Πριν μερικές ώρες, ο Byron Bernstein έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 31 ετών. Πρόκειται για έναν από τους πρώτους και πιο διάσημους streamers του Twitch, με σχεδόν ένα εκατομμύριο ακόλουθους. Ο Bernstein ήταν γνωστός στον κόσμο του internet με το παρατσούκλι 'Reckful' και συνήθως έκανε World of Warcraft και Hearthstone streams. Όπως επιβεβαίωσαν πολλαπλές πηγές, ο Bernstein έβαλε ο ίδιος τέλος στη ζωή του.

Πέρα από τα streams του, ο 'Reckful' ήταν ιδιαίτερα γνωστός στην κοινότητα του WoW και για άλλους λόγους, αφού για έξι συνεχόμενες σεζόν ήταν στην κορυφαία θέση του ranked World of Warcraft PvP. Η κοινότητα του παιχνιδιού ενώθηκε, λοιπόν, για άλλη μια φορά, για να θρηνήσει την απώλεια ενός εκ των κορυφαίων παικτών που πέρασαν ποτέ από το παιχνίδι. Εκατοντάδες χρήστες τόσο από την πλευρά του Horde όσο και από την πλευρά του Alliance ταξίδεψαν στο Stormwind Cathedral και γονάτισαν για να τιμήσουν τη μνήμη του 'Reckful'.

Και ο γνωστός WoW streamer Asmongold μετέδωσε ζωντανά τη συγκινητική στιγμή σε περισσότερους από 100 χιλιάδες θεατές. Μεταξύ όλων των servers που οργάνωσαν τα δικά τους ψηφιακά memorials, συγκεντρώθηκαν σίγουρα χιλιάδες παίκτες.

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε ένα σχετικό tweet με εικόνες από διάφορους servers, καθώς και ένα YouTube ντοκιμαντέρ με τα κατορθώματα του streamer.