Το Okami 2 θα μπορούσε να γίνει πραγματικότητα

Η Ikumi Nakamura μιλάει για το πολυπόθητο sequel
09 Ιουνίου 2020 09:54
Το Okami 2 θα μπορούσε να γίνει πραγματικότητα

Το Okami κυκλοφόρησε τον Απρίλιο του 2006 σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία παγκοσμίως, ενώ είχε διακριθεί και από κριτικούς του χώρου. Πριν λίγα χρόνια είδαμε και την HD κυκλοφορία του στις κονσόλες της τρέχουσας γενιάς, όμως, οι fans αναζητούν εδώ και χρόνια την πολυπόθητη συνέχεια του franchise, αλλά η Capcom παραμένει σιωπηλή.

Τώρα, η Ikumi Nakamura που δούλεψε πάνω στο πρώτο παιχνίδι μίλησε στο IGN Ιαπωνίας για το Ghostwire Tokyo που βρίσκεται στα σκαριά, καθώς και για το Okami 2. Μεταξύ άλλων μεταφέρει ότι σκέφτεται να μιλήσει στην Capcom για τη συνέχεια του τίτλου και ελπίζει ότι ίσως οι παίκτες να έχουν ευχάριστα νέα.

Η Nakamura μίλησε για τη συνέχεια του Okami όταν ερωτήθηκε αν έχει ένα project που ονειρεύεται να δημιουργήσει, με εκείνη να απαντάει ότι θα ήθελε πολύ να συμβεί το sequel του Okami. Όπως μεταφέρει χαρακτηριστικά μόλις τελειώσει όλο αυτό με την πανδημία σκοπεύει να κάνει το βήμα και να μιλήσει στην Capcom και όπως πιστεύει υπάρχει μια καλή πιθανότητα το δεύτερο κεφάλαιο να γίνει πραγματικότητα.

Τέλος, αν πρόκειται να συμβεί αυτή η συνέχεια θα ήταν σημαντικό να επανενωθούν όλα τα μέλη της αρχικής ομάδας και ο Hideki Kamiya να αναλαμβάνει το project, όπως έκανε και στο αρχικό παιχνίδι. Αυτό θα ήθελε η Ikumi Nakamura.

Εσείς θα θέλατε το Okami 2 να συμβεί; Πείτε μας στα σχόλια.

Tags: