Το Dead Island 2 του 2015 που δεν θα βλέπαμε ποτέ, μόλις διέρρευσε (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Τελικά τι γίνεται με το παιχνίδι;
06 Ιουνίου 2020 13:57
Το Dead Island 2 του 2015 που δεν θα βλέπαμε ποτέ, μόλις διέρρευσε (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Το Dead Island 2 είχε ανακοινωθεί στην E3 2014 από την Deep Silver και ήταν το sequel του πολύ επιτυχημένου πρώτου κεφαλαίου που γνωρίσαμε τον Σεπτέμβριο του 2011. Το εν λόγω παιχνίδι, έχει περάσει πραγματικά από σαράντα κύματα, αφού ούτε λίγο ούτε πολύ έχει αλλάξει τρία στούντιο ανάπτυξης. Αρχικά, ο zombie-apocalypse τίτλος βρισκόταν στα χέρια της Yager Development, μέχρι που το 2016 η Sumo Digital ανέλαβε την ανάπτυξή του.

Πλέον, είναι στα χέρια της THQ Nordic και πέρυσι το Dambuster Studios ανέλαβε τα ηνία του project, ενώ όπως σας είχαμε ενημερώσει με σχετική είδηση δεν πρόκειται να καταφθάσει πριν τον Μάρτιο του 2021. Το Dead Island 2 θα λαμβάνει χώρα στο Σαν Φρανσίσκο, στο Λος Άντζελες και την Καλιφόρνια, ενώ με αυτά που γνωρίζουμε μέχρι στιγμής θέλει να κάνει τη «διαφορά» όσον αφορά το gameplay του σε σχέση με τον αρχικό τίτλο.

Τώρα, από το πουθενά ήρθε στα φώτα της δημοσιότητας η είδηση ότι ο κώδικας του Dead Island 2 του 2015 διέρρευσε online. Πρόκειται για την αρχική έκδοση του παιχνιδιού στην οποία δούλευε η Yager. Με το project να έχει αλλάξει δημιουργική κατεύθυνση, δε θα βλέπαμε ποτέ το έργο του στούντιο. Αυτό έρχεται να αλλάξει, αφού δίερευσε ολόκληρο το παιχνίδι, το οποίο και παίζουν μερικοί αυτή τη στιγμή. Στο πλαίσιο αυτό διέρρευσαν και μερικές gameplay εικόνες, τις οποίες μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Το Dead Island 2 αναμένεται να καταφθάσει στο μέλλον για τα PC, PS4 και Xbox One. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.