Το πρώτο DLC του Minecraft Dungeons έρχεται τον Ιούλιο

Ενώ καταφθάνει και το cross-platform play
01 Ιουνίου 2020 10:38
Το πρώτο DLC του Minecraft Dungeons έρχεται τον Ιούλιο

Μέσα από μια νέα ανάρτηση στην επίσημη ιστοσελίδα της, η Mojang αποκάλυψε τα πλάνα της για το μέλλον του Minecraft Dungeons. Συγκεκριμένα, η ομάδα ευχαρίστησε τους παίκτες που αγκάλιασαν το παιχνίδι και στη συνέχεια γνωστοποίησε πως έχει στα σχέδιά της δύο DLCs.

Το πρώτο πακέτο επέκτασης θα καταφθάσει τον Ιούλιο και θα ονομάζεται Jungle Awakens. Σε αυτό θα ταξιδέψουμε σε μια επικίνδυνη, απομακρυσμένη ζούγκλα, για να παλέψουμε μια μυστηριώδης δύναμη σε τρεις νέες αποστολές. Για να αντιμετωπίσουμε αυτή τη νέα απειλή θα μπορούμε να εξοπλιστούμε με νέα όπλα, armor και artifacts. Πέρα από την εξόρμηση στη ζούγκλα, αργότερα μέσα στο έτος θα μπορέσουμε να εξερευνήσουμε και μερικές παγωμένες βουνοκορφές, στο δεύτερο πακέτο επέκτασης με τίτλο Creeping Winter.

Τέλος, το στούντιο έκανε γνωστό πως εργάζεται για να φέρει στο παιχνίδι cross-platform play, ώστε να μπορείτε να παίζετε με τους φίλους σας που έχουν διαφορετική κονσόλα ή PC, καθώς και νέο δωρεάν περιεχόμενο για όλους. Περισσότερες λεπτομέρειες θα αποκαλυφθούν μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Tags: