Το πρώτο Mafia θα επιστρέψει τελικά με πλήρες remake – Πρώτες εντυπωσιακές εικόνες

Διέρρευσαν πριν την ώρα τους
14 Μαΐου 2020 17:10
Το πρώτο Mafia θα επιστρέψει τελικά με πλήρες remake – Πρώτες εντυπωσιακές εικόνες

Πριν μερικές ώρες η 2K Games αποκάλυψε το Mafia Trilogy, το οποίο σηματοδοτεί την επιστροφή της σειράς. Όπως φαίνεται δε θα υπάρξει μόνο ένα ενιαίο πακέτο, αλλά και αυτόνομες κυκλοφορίες. Συγκεκριμένα, οι καταχωρήσεις των αυτόνομων παιχνιδιών αναρτήθηκαν πριν την ώρα τους στο Microsoft Store.

Στο πλαίσιο αυτό μάθαμε πως το Mafia 2: Definitive Edition θα κυκλοφορήσει στις 19 Μαΐου και θα αποτελεί ένα πιο τυπικό remaster, όπως έχουμε συνηθίσει με πολλές μεταφορές παιχνιδιών στην τρέχουσα γενιά. Απ’ την άλλη, το Mafia: Definitive Edition θα καταφθάσει στις 28 Αυγούστου και όπως όλα δείχνουν έχουμε να κάνουμε με ολοκληρωμένο remake.

Η καταχώρηση του Mafia: Definitive Edition ανέφερε πως το παιχνίδι έχει δημιουργηθεί εκ νέου, παραμένοντας πιστό στο αρχικό υλικό, αλλά με προσθήκες στο story, στο gameplay, ακόμη και στο soundtrack. Μάλιστα, διέρρευσαν και μερικές πραγματικά εντυπωσιακές εικόνες από το remake.

Mafia Definitive Edition - Unboxholics.com

Πλέον, το μόνο που μένει είναι η τελική αποκάλυψη, η οποία έχει δρομολογηθεί για τις 19 Μαΐου. Αξίζει να σημειωθεί πως γνωρίζουμε επίσημα πως όλα τα παιχνίδια του Mafia Trilogy θα κυκλοφορήσουν στα PlayStation 4, Xbox One και PC (μέσω Steam και Epic Games Store).