ΦΗΜΗ: Έρχεται νέο Mafia παιχνίδι με την Unreal Engine 5

Ο Haden Blackman έφυγε από τo στούντιο
05 Μαΐου 2022 19:52
ΦΗΜΗ: Έρχεται νέο Mafia παιχνίδι με την Unreal Engine 5

O επικεφαλής του Hangar 13 στούντιο, Haden Blackman, που δημιούργησε μεταξύ άλλων το Mafia III, αποχώρησε από την ομάδα ανάπτυξης. Αυτό αποκάλυψε η 2K Games μέσο ενός email στο προσωπικό της, ότι ο πρώην βετεράνος της LucasArts πρόκειται να «ακολουθήσει το πάθος του σε μια νέα προσπάθεια».

Σύμφωνα με το Kotaku, κατά πάσα πιθανότητα η Hangar 13 ετοιμάζει ένα ολοκαίνουργιο Mafia παιχνίδι, το οποίο θα τρέχει με την Unreal Engine 5 και θα είναι prequel της τριλογίας. Αυτό τουλάχιστον μεταφέρουν πηγές του Kotaku. Πλέον, επικεφαλής του στούντιο είναι ο Nick Baynes, που δουλεύει στο Hangar 13 στo Brighton της Αγγλίας και εκείνος φαίνεται πως είναι ο κεντρικός προγραμματιστής για το νέο Mafia. Μάλιστα, το Kotaku λέει πως η κωδική ονομασία του τίτλου είναι “Nero” και βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε πολύ πρώιμο στάδιο.

Από την άλλη, η 2K Games είπε:

Είμαστε ευγνώμονες για την ηγεσία του Haden στην ίδρυση του Hangar 13, τη δημιουργία και την ένωση των ομάδων μας στο Novato, το Brighton και την Τσεχία και την κυκλοφορία των Mafia παιχνιδιών που καθορίζουν το στούντιο. Αυτό που βοήθησε να χτιστεί ο Haden θα συνεχίσει να προχωρά και να μεγαλώνει για τα επόμενα χρόνια. Υποστηρίζουμε όλους τους υπαλλήλους μας που επιδιώκουν τα πάθη τους και δεν του ευχόμαστε τίποτα παρά μόνο το καλύτερο γι’ αυτό που θα ακολουθήσει.

Όσον αφορά το νέο Mafia παιχνίδια να λάβετε όλα τα παραπάνω με κάθε επιφύλαξη, καθώς η 2K Games δεν έχει σχολιάσει τίποτα ακόμα. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

Tags: