FIFA 2K: Νέες εντυπωσιακές λεπτομέρειες για το ποδοσφαιράκι που θα κοντράρει το EA Sports FC!

Νέες φήμες
31 Μαΐου 2024 20:45
FIFA 2K: Νέες εντυπωσιακές λεπτομέρειες για το ποδοσφαιράκι που θα κοντράρει το EA Sports FC!

Εδώ και μερικές ημέρες ακούγεται έντονα πως το επόμενο FIFA παιχνίδι θα έρθει τελικά από την 2Κ Games, γνωστή για τους NBA τίτλους της. Μετά το πολυσυζητημένο διαζύγιο με την EA, η Διεθνής Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία φαίνεται πως έδωσε τα χέρια με την 2Κ, η οποία ετοιμάζει το δικό της FIFA 2K.

Τώρα, περισσότερες πληροφορίες για το φημολογούμενο FIFA 2K μόλις ήρθαν στα φώτα της δημοσιότητας από το FUTZone, έναν από τους μεγαλύτερους social media λογαριασμούς που είναι αποκλειστικά αφιερωμένος στα νέα που αφορούν τα ποδοσφαιρικά video games. Σύμφωνα με την πηγή αυτή λοιπόν, το FIFA 2K αναμένεται να κυκλοφορήσει τελικά μέσα στο τρίτο τρίμηνο του 2025 και όχι φέτος.

Αυτό που κατάφερε να εντυπωσιάσει όμως είναι το περιεχόμενο του τίτλου. Το FIFA 2K25 αναμένεται να έχει όλες τις μεγάλες άδειες που θα περίμενε κανείς και αναλυτικότερα η 2K Games έχει κάνει συμφωνίες για τη συμπερίληψη περισσότερων από 35 πρωταθλημάτων και περισσότερων από 800 ομάδων. Μεταξύ άλλων, το παιχνίδι θα έχει και ένα mode για το World Cup 2026.

Συγκριτικά, το EA SPORTS FC 24 έχει 30 πρωταθλήματα, όπως τα UEFA Champions League, UEFA Europa League, UEFA Europa Conference League, CONMEBOL Libertadores και Premier League, Bundesliga, ενώ όσον αφορά τις ομάδες, σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του, περιλαμβάνει πάνω από 700 επίσημα αδειοδοτημένες.

Αυτό σημαίνει πως αν η φήμη ισχύει, το FIFA 2K25 ενδέχεται να είναι πλουσιότερο παιχνίδι από άποψη περιοχομένου, εκτός αν το επόμενο EA Sports FC κάνει ριζικές αλλαγές εξαιτίας του ανανεωμένου ανταγωνισμού. Μάλιστα, δεν είναι απίθανο να εικάσουμε πως μεταξύ αυτών των περισσότερων πρωταθλημάτων ίσως να περιλαμβάνεται και η ελληνική Super League.

Αυτό μπορεί να ισχύει και για το EA Sports FC 25 βέβαια, αφού η επίσημη ιστοσελίδα του ελληνικού πρωταθλήματος επισημαίνει μια σημαντική λεπτομέρεια:

Η κατάκτηση του ευρωπαϊκού Τροπαίου του UEFA Europa Conference League από τον Ολυμπιακό εξύψωσε τη χώρα μας και το Πρωτάθλημα Stoiximan Super League, το οποίο μπορεί πλέον να θεωρείται πως είναι εκείνο που έσπασε την κυριαρχία των τεσσάρων μεγάλων ποδοσφαιρικών πρωταθλημάτων (Αγγλία – Ισπανία – Ιταλία – Γερμανία) και πανηγύρισε ευρωπαϊκό Τρόπαιο, μετά από 13 χρόνια που δεν τους είχε “ξεφύγει” καμία διοργάνωση.

Φυσικά, για την ώρα όλα τα παραπάνω είναι απλά φήμες και εικασίες, χωρίς να υπάρχουν επίσημα επιβεβαιωμένες πληροφορίες. Ακόμη δεν είναι σίγουρο ούτε καν αν η 2K έχει πάρει όντως το FIFA, οπότε προτείνεται να τα λάβετε υπόψη με επιφύλαξη.

Tags: