Το Mafia 4, επίσημα, είναι υπό ανάπτυξη δια χειρός Hangar 13

Η ανακοίνωση ήρθε στην 20η επέτειο της γνωστής μαφιόζικης σειράς παιχνιδιών
30 Αυγούστου 2022 13:22
Το Mafia 4, επίσημα, είναι υπό ανάπτυξη δια χειρός Hangar 13

Οι φήμες που είχαν έρθει στο φως της δημοσιότητας πριν από μήνες για το πώς βρίσκεται στα σκαριά το Mafia 4, τελικά επιβεβαιώθηκαν. 

Με κάθε επισημότητα η 2K Games ανακοίνωσε πως αναπτύσσει ένα "ολοκαίνουργιο Mafia παιχνίδι", κάτι που το έκανε ανήμερα της 20ης επετείου από την κυκλοφορία του πρώτου εμβληματικού Mafia τίτλου. 

O γενικός διευθυντής της Hangar 13, Roman Hladík, μίλησε για το νέο Mafia παιχνίδι αποκαλύπτοντας μόνο ότι απέχει μερικά χρόνια ακόμα από την κυκλοφορία: 

Είμαι στην ευχάριστη θέση να επιβεβαιώσω ότι ξεκινήσαμε να εργαζόμαστε σε ένα ολοκαίνουργιο Mafia παιχνίδια. Παρόλο που απέχει μερικά χρόνια ακόμα από την κυκλοφορία και δεν μπορούμε να μοιραστούμε κάτι άλλο αυτή τη στιγμή, είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεχίζουμε να δουλεύουμε στο λατρεμένο αυτό franchise και θα συνεχίσουμε ανα ψυχαγωγούμε τους παίκτες με νέες ιστορίες. 

Για την ιστορία οι φήμες ανέφεραν πως το Mafia 4 -ή όπως θα ονομάζεται εν τέλει- αναπτύσσεται με την Unreal Engine 5 και θα αποτελεί prequel των προηγούμενων Mafia τίτλων. Αυτές οι πληροφορίες όμως δεν έχουν επιβεβαιωθεί από την Hangar 13 ή την 2K Games ακόμα.