ΦΗΜΗ: Σύντομα η αποκάλυψη του νέου Mafia παιχνιδιού

Μέσα στις επόμενες εβδομάδες
16 Απριλίου 2024 17:06
ΦΗΜΗ: Σύντομα η αποκάλυψη του νέου Mafia παιχνιδιού

Σύμφωνα με δημοσίευμα του μέσου Insider Gaming που βασίζεται σε έναν αξιόπιστο χρήστη του X, ο οποίος τακτικά ανακαλύπτει trademarks πριν την ώρα τους, η Take-Two ετοιμάζεται να αποκαλύψει στο άμεσο μέλλον ένα νέο Mafia παιχνίδι! Μάλιστα, η όποια ανακοίνωση δεν αποκλείεται να γίνει μέσα στον επόμενο μήνα.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, ο χρήστης ‘Kurakasis’ τόνισε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό:

Μπορώ να σας πω ότι πριν από λίγες ημέρες, η Take-Two ξεκίνησε τις προετοιμασίες για μια ανακοίνωση σχετικά με τη σειρά Mafia. Είναι δύσκολο για μένα να προσδιορίσω το χρονικό πλαίσιο, αλλά με το Judas τους είδα να προετοιμάζονται για το νέο trailer περίπου 3-4 εβδομάδες πριν αυτό κυκλοφορήσει, οπότε...

Για την ιστορία, πέρα από το Judas, ο εν λόγω χρήστης είχε ανακαλύψει πριν τις παρουσιάσεις τους και τα ονόματα των παιχνιδιών Metro Awakening, Indiana Jones and The Great Circle και Marvel’s 1943: Rise of Hydra, οπότε έχει αρχίσει να χτίζει ένα αρκετά αξιόπιστο ιστορικό.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να σας υπενθυμίσουμε ότι το Μάιο του 2022 το Kotaku είχε αποκαλύψει με ρεπορτάζ του ότι το νέο Mafia θα είναι prequel και θα λαμβάνει χώρα στη Σικελία, εκεί όπου γεννήθηκε δηλαδή η ιταλική μαφία. Τα γεγονότα του παιχνιδιού θα λαμβάνουν χώρα πριν από αυτά του πρώτου Mafia, στο οποίο οι παίκτες βιώσαν την ιστορία του Tommy Angelo στη δεκαετία του 1930.

Γνωρίζουμε επίσης ότι πέρυσι η ομάδα ανάπτυξης Hanger 13 αναζητούσε developers για ένα Mafia παιχνίδι, το οποίο ήταν τότε σε pre-production. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να απέχουμε ακόμη κάποια χρόνια από την τελική του κυκλοφορία, αλλά δεν αποκλείεται το project να έχει προχωρήσει τόσο όσο να υπάρχει ένα πρώτο trailer στα επερχόμενα καλοκαιρινά gaming σόου. Η ίδια αγγελία είχε αποκαλύψει πως ο τίτλος αναπτύσσεται με την Unreal Engine 5 και ότι θα είναι multi-platform.

Tags: