Τα Mechs έρχονται στο No Man’s Sky με το ολοκαίνουργιο update του

Η Hello Games συνεχίζει την post-launch υποστήριξη
08 Απριλίου 2020 13:17
Τα Mechs έρχονται στο No Man’s Sky με το ολοκαίνουργιο update του

Όπως φαίνεται η Hello Games συνεχίζει με αμειώτους ρυθμούς να εμπλουτίζει το No Man’s Sky με updates. Αυτή τη φορά, όπως αποκάλυψε σε ένα νέο trailer, τα Mechs «εισβάλουν» στον κόσμο του παιχνιδιού, φέροντας μάλιστα υποστήριξη για VR τόσο στο PS4 όσο και στο PC. Εξάλλου, γιατί να εξερευνήσετε τους πλανήτες με τα πόδια, όταν μπορείτε να το κάνετε με την ασφάλεια ενός Exo Mech;

Όπως ανακοίνωσε το στούντιο επίσημα, τα mech είναι η τελευταία προσθήκη της Exocraft «στρατιάς» οχημάτων, τα οποία οι παίκτες έχουν τη δυνατότητα να χτίσουν για να εξερευνήσουν τους πλανήτες. Το Minotaur, όπως ονομάζεται, είναι σχεδιασμένο για να προσφέρει στους παίκτες εναλλακτικό τρόπο στην εξερεύνησή τους αλλά και προστασία από τις θερμοκρασίες, την ακτινοβολία και άλλες απειλές του διαστήματος. Σε αντίθεση με τα υπόλοιπα οχήματα, οι παίκτες θα μπορούν να κάνουν χρήση του laser που φέρει το mech καθώς και του jetpack, κάνοντας ευκολότερη τη συγκομιδή πόρων σε επικίνδυνες περιοχές.

Το The Exo Mech update είναι ήδη διαθέσιμο για PS4, Xbox One και PC. Δείτε το εν λόγω trailer στον player που ακολουθεί.