Horizon, Walking Dead και Resident Evil Village έρχονται στο PlayStation VR 2

Μαζί με το No Man’s Sky
03 Ιουνίου 2022 02:24
Horizon, Walking Dead και Resident Evil Village έρχονται στο PlayStation VR 2

Το νέο State of Play του PlayStation για τον Ιούνιο του 2022 ξεκίνησε με μια γερή δόση Resident Evil. Συγκεκριμένα, μετά την αποκάλυψη του Resident Evil 4, η Capcom ανακοίνωσε πως θα φέρει και το πιο πρόσφατο κεφάλαιο της σειράς, το Resident Evil Village στο PlayStation VR 2.

Η εταιρία έχει εκμεταλλευτεί την 4K HDR οθόνη του VR headset, την eye tracking λειτουργία του, καθώς και το 3D Audio και τα PlayStation VR2 Sense controllers για να προσφέρει μια ακόμη πιο έντονη horror εμπειρία. Μάλιστα, αυτή δεν ήταν η μόνη σχετική ανακοίνωση του PlayStation, το οποίο αποκάλυψε επίσης πως το επερχόμενο αξεσουάρ εικονικής πραγματικότητας του PS5 θα επιτρέπει στους κατόχους του να απολαύσουν και το No Man’s Sky, αλλά και το άκρως αναμενόμενο The Walking Dead: Saints & Sinners - Chapter 2: Retribution.

Το κομμάτι των VR ανακοινώσεων έκλεισε η Guerrilla Games, η οποία παρουσίασε αναλυτικότερα το Horizon Call of the Mountain. Πρόκειται για μια VR εμπειρία σχεδιασμένη αποκλειστικά για το PlayStation VR 2, η οποία αναθέτει στους παίκτες το ρόλο του Ryas. Πρόκειται για έναν πρώην Shadow Carja πολεμιστή, ο οποίος είναι τρομερά ικανός στο σκαρφάλωμα και στην τοξοβολία, δύο πτυχές της εμπειρίας που είχαν έντονη παρουσία στο trailer.

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε όλα τα trailers του State of Play για τις κυκλοφορίες του PlayStation VR2.

Resident Evil Village

The Walking Dead: Saints & Sinners - Chapter 2: Retribution

No Man’s Sky

Horizon Call of the Mountain