Είναι 2022 και το No Man’s Sky μόλις έλαβε άλλο ένα τεράστιο update

Συνεχίζεται η τρομερή υποστήριξη του τίτλου
16 Φεβρουαρίου 2022 19:22
Είναι 2022 και το No Man’s Sky μόλις έλαβε άλλο ένα τεράστιο update

Έχουν περάσει έξι χρόνια από την κυκλοφορία του No Man’s Sky, το οποίο δε θυμίζει πλέον σε τίποτα την αρχική του έκδοση, αφού η Hello Games συνέχισε να το υποστηρίζει, κάνοντας σημαντικές αλλαγές και διορθώσεις και προσθέτοντας αναρίθμητα χαρακτηριστικά.

Έτσι, λοιπόν, το No Man’s Sky μόλις υποδέχθηκε τώρα την πρώτη του ενημέρωση για το 2022. Γνωρίστε το Sentinel update, το οποίο φρεσκάρει ριζικά το combat σύστημα, προσφέροντας μια πιο δυναμική εμπειρία. Στο πλαίσιο αυτό θα έχετε τη δυνατότητα να παλέψετε ολοκαίνουργιους εχθρούς, πλάι στους δικούς σας προσωπικούς ρομποτικούς companions. Μάλιστα, τα συστήματα των όπλων έχουν αλλάξει σημαντικά, τα οπτικά του εφέ έχουν βελτιωθεί, ενώ έχουν γίνει και πάρα πολλές ακόμη σχετικές αλλαγές και προσθήκες.

Για να τις βιώσετε όλες, το Sentinel update θα προσθέσει στο No Man’s Sky και μια σειρά από ολοκαίνουργιες story-driven αποστολές, οι οποίες αφορούν τα νέα μυστηριώδη Sentinel Pillars, προσφέροντας μάλιστα νέο lore για το σύμπαν. Σα να μην έφτανε αυτό, οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να ολοκληρώσουν και ένα νέο Expedition.

Πέρα από την ανανέωση του combat, η νέα αυτή ενημέρωση φέρνει και αρκετές τεχνικές αλλαγές, προσθέτοντας τις τεχνολογίες AMD FidelityFX Super Resolution και NVIDIA Deep Learning Anti-Aliasing στην PC πλευρά. Παράλληλα, το No Man’s Sky έγινε και πλήρως συμβατό με την επερχόμενη φορητή κονσόλα της Valve, Steam Deck.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να διαβάσετε το τεράστιο changelog πατώντας εδώ.