No Man’s Sky: Το τεράστιο Outlaws update σας κάνει διαστημικούς πειρατές

Εμπλουτίζεται ξανά η εμπειρία
13 Απριλίου 2022 16:58
No Man’s Sky: Το τεράστιο Outlaws update σας κάνει διαστημικούς πειρατές

Έχουν περάσει έξι ολόκληρα χρόνια από την κυκλοφορία του No Man’s Sky και η Hello Games συνεχίζει να το υποστηρίζει με αμείωτους ρυθμούς, αποκαλύπτοντας τώρα το δεύτερο τεράστιο update του τίτλου για φέτος.

Συγκεκριμένα, η ενημέρωση με ονομασία Outlaws είναι από σήμερα διαθέσιμη για όλες τις πλατφόρμες όπου κυκλοφορεί το παιχνίδι, το οποίο δε θυμίζει πλέον σε τίποτα την αρχική του έκδοση. Περνώντας σε λεπτομέρειες, όπως προδίδει και η ονομασία της, αυτή η ενημέρωση αναθέτει στους παίκτες διάφορες αποστολές κατά τις οποίες θα πρέπει να αποκτήσουν τεχνολογία για τη μαύρη αγορά από άλλα πλοία και έτσι θα γίνουν διαστημικοί πειρατές.

Μάλιστα, θα υπάρχουν ζώνες υψηλής σύγκρουσης σε περιοχές όπου οι παράνομοι έχουν καταλάβει διαστημικούς σταθμούς και όπου θα μπορείτε να συμμετάσχετε σε dogfights. Έτσι, το στούντιο έχει βελτιώσει σημαντικά το combat, με έμφαση στον ενθουσιασμό και στην ταχύτητα, ενώ συγχρόνως και ο χειρισμός των διαστημόπλοιων είναι και αυτός πιο άμεσος και ομαλός. Συγχρόνως, υπάρχει μια νέα κλάση πλοίων, τα solar ships, τα particle effects των εκρήξεων έχουν βελτιωθεί, ενώ το combat εμπλουτίστηκε και με το νέο χαρακτηριστικό του autopilot.

Πέρα από τη δυνατότητα να ζήσετε το όνειρο του διαστημικού πειρατή σαν άλλος Han Solo, το συγκεκριμένο update φέρνει και νέες επιλογές παραμετροποίησης για τους χαρακτήρες, μεταξύ των οποίων συμπεριλαμβάνονται και οι κάπες, καθώς και πολλές ακόμη προσθήκες, βελτιώσεις και αλλαγές.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα πατώντας εδώ, ενώ παρακάτω θα βρείτε το trailer που συνόδευσε την ανακοίνωση.