Δημιουργός No Man’s Sky για το επόμενο παιχνίδι του: “Θα είναι αρκετά φιλόδοξο”

Πρώτες πληροφορίες για το νέο project της Hello Games
15 Απριλίου 2022 18:11
Δημιουργός No Man’s Sky για το επόμενο παιχνίδι του: “Θα είναι αρκετά φιλόδοξο”

Έχουν περάσει περίπου έξι χρόνια από την κυκλοφορία του No Man’s Sky και περίπου δύο από την κυκλοφορία του αρκετά μικρότερης κλίμακας The Last Campfire και τώρα η Hello Games αποκάλυψε πως εργάζεται σε ένα ολοκαίνουργιο project.

Συγκεκριμένα, ο συνιδρυτής του βρετανικού στούντιο, Sean Murray, μίλησε σχετικά με αυτό το νέο παιχνίδι στο IGN, επισημαίνοντας πως “θα είναι αρκετά φιλόδοξο”, σε βαθμό που ακόμη και αν αναπτυσσόταν από μια ομάδα 1000 ατόμων θα έμοιαζε και πάλι ακατόρθωτο.

Εδώ και αρκετό καιρό δουλεύουμε σε κάτι αρκετά φιλόδοξο στο παρασκήνιο. Είναι μια μικρή ομάδα, αλλά έτσι μας αρέσει.

Στη συνέχεια, ο Murray πρόσθεσε πως το παιχνίδι είναι πιο φιλόδοξο απ’ ότι θα περίμενε κανείς από ένα μικρό indie στούντιο:

Όπως και με το No Man’s Sky, είναι ένα τέτοιο project που ακόμη και αν είχαμε χιλιάδες άτομα να δουλεύουν σε αυτό και πάλι θα έμοιαζε ακατόρθωτο.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με τον Murray το project βρίσκεται ακόμη στα πολύ αρχικά στάδια της ανάπτυξης, με τον δημιουργό να τονίζει πως η υποστήριξη για το No Man’s Sky θα συνεχιστεί, αφού η ανάπτυξη του ενός παιχνιδιού δεν επηρεάζει το άλλο.

Φυσικά, οι δηλώσεις του συνιδρυτή της Hello Games ίσως κάνουν πολλούς gamers να νιώσουν déjà vu, αλλά ο Murray ξεκαθάρισε πως η ομάδα “έχει πάρει το μάθημά της.