Bug διαγράφει τα saves των PC παικτών στο Monster Hunter World: Iceborne

Το νέο expansion έφερε προβλήματα
11 Ιανουαρίου 2020 14:38
Bug διαγράφει τα saves των PC παικτών στο Monster Hunter World: Iceborne

Το Monster Hunter: World αποτελεί μία εξαιρετική περιπέτεια από την Capcom, όπου οι παίκτες μπορούν να κυνηγούν μοναδικά και επικίνδυνα τέρατα και να κερδίζουν πλούσιες αμοιβές. Όμως, αυτή η κυνηγετική περιπέτεια απαιτεί τρομερά πολλές ώρες μέχρι να φτάσει ο παίκτης σε ένα αξιοπρεπές επίπεδο. Φανταστείτε όλη σας η δουλειά, όλα σας τα quests, απλά κάποια μέρα να μην…υπήρχαν. Ένα τέτοιο θρίλερ φαίνεται πως ζουν οι PC παίκτες εδώ και λίγες ώρες.

Χθες, το Iceborne expansion του Monster Hunter: World κυκλοφόρησε επιτέλους και στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και οι ψηφιακοί κυνηγοί ήταν έτοιμοι να ξεκινήσουν το ταξίδι τους στα παγωμένα βουνά του νέου πακέτου της Capcom. Όμως, μερικοί αναφέρουν πως μετά την εγκατάσταση του expansion το παιχνίδι δεν αναγνωρίζει τα saves τους. Η Capcom δεν έχει τοποθετηθεί επίσημα επί του θέματος. Τέλος, κάποιοι αναφέρουν πως μετά την έλευση του επιπρόσθετου πακέτου αντιμετωπίζουν τεχνικά προβλήματα, όπως framedrops κτλ.

Η Capcom μέσω του Twitter της ανακοίνωσε πως είναι ενήμερη για την κατάσταση των τεχνικών προβλημάτων και εξερευνά πιθανές λύσεις. Μετά τα παραπάνω, αν έχετε σκοπό να απολαύσετε την PC έκδοση του Monster Hunter World: Iceborne, καλό θα ήταν να κάνετε ένα backup το save σας για να μην βρεθείτε προ εκπλήξεως.