Ο «πατέρας» των Gears of War Cliff Bleszinski θέλει να επιστρέψει στο gaming

Είναι κάτι που με «τρώει»
16 Δεκεμβρίου 2019 14:19
Ο «πατέρας» των Gears of War Cliff Bleszinski θέλει να επιστρέψει στο gaming

Μπορεί να έχουν περάσει 8 χρόνια περίπου από τότε που ο «πατέρας» των Gears of War και σημαντικός παράγωντας στην δημιουργία της Unreal Engine, Cliff Bleszinski εγκατέλειψε την Epic Games, όμως σύμφωνα με ανάρτησή του στο Twitter επιθυμεί να επιστέψει ξανά στο gaming.

Έχω την ανάγκη να δημιουργώ, μου λείπει πολύ. Δεν ξέρω τι μπορεί να είναι, θα έχει να κάνει με τη συγγραφή; με τον σχεδιασμό; Ίσως με ένα νέο παιχνίδι; Δεν έχω ιδέα. Είναι κάτι που μου άρεσε να κάνω από παιδί και χρειάζομαι να το επαναλάβω σύντομα. Με «τρώει». Ωστόσο, δεν υπόσχομαι κάτι, όμως νιώθω απελευθερωμένος όταν δημιουργώ πράγματα.

Για την ιστορία ο Bleszinski όταν εγκατέλειψε την Epic, δημιούργησε το στούντιο Boss Key κυκλοφορόντας το 2017 το multiplayer first-person shooter, Lawbreakers και το battle royale shooter Radical Heights το 2018. Ωστόσο, κανένα από τα δυο δεν τα πήγε καλά, έχωντας ως συνέπεια να μπει λουκέτο στο στούντιο. Έκτοτε, εγκατέλειψε την gaming βιομηχανία για να ασχοληθεί με μια άλλη του αγάπη, το θέατρο. Σύμφωνα όμως με τα λεγόμενά του, το «μικρόβιο» του gaming μάλλον είναι δύσκολο να το αποβάλει. Αν και τα παραπάνω λόγια απλά εκφράζουν μια επιθυμία του, εσείς θα θέλατε να δείτε τον Cliff να επιστρέφει; Πείτε μας στα σχόλια.