Ο CliffyB των πρώτων Gears σχολιάζει το Gears of War: E-Day

Το οποίο γυρνά πίσω το χρόνο
10 Ιουνίου 2024 17:11
Ο CliffyB των πρώτων Gears σχολιάζει το Gears of War: E-Day

Πριν μερικές ώρες το Xbox αποκάλυψε το νέο κεφάλαιο της σειράς Gears of War, το οποίο εξέπληξε τους πάντες, αφού δεν ήταν το Gears 6!

Περνώντας σε λεπτομέρειες, η Coalition αποφάσισε να πατήσει μια άνω τελεία στα γεγονότα που ξεκίνησαν να αφηγούνται τα Gears 4 και Gears 5, για να αφηγηθεί μια prequel ιστορία. Το Gears of War: E-Day, όπως είναι το όνομα του νέου τίτλου, θα λαμβάνει χώρα στην πιο κρίσιμη ημέρα για το σύμπαν της σειράς, όταν οι Locust ξεκίνησαν να αναδύονται από το έδαφος.

Όπως καταλάβατε, το παιχνίδι θα είναι prequel, λαμβάνοντας χώρα 14 χρόνια πριν το αρχικό Gears of War. Πρωταγωνιστές θα είναι οι λατρεμένοι Marcus Fenix and Dom Santiago, με την ιστορία να εστιάζει στο πώς σχηματίστηκε ο άρρηκτος δεσμός τους.

Τώρα, την ανακοίνωση του E-Day ήρθε να σχολιάσει ο Cliff Bleszinski, η δημιουργική δύναμη πίσω από τα πρώτα κεφάλαια της σειράς. Πρόκειται για τον πατέρα του Gears, ο οποίος είχε την έμπνευση για τους χαρακτήρες, το σύμπαν και το gameplay που επηρέασαν τόσο έντονα τη gaming βιομηχανία.

Μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του στο X λοιπόν, ο CliffyB ανέφερε πως το trailer τον ανατρίχιασε, λέγοντας παράλληλα ότι δίνει στον κόσμο αυτό που πραγματικά θέλει, δηλαδή μια ιστορία με τον Dom και τον Marcus. Τέλος, τόνισε πως το concept του νέου Gears δίνει στην ομάδα άφθονο χώρο για εντυπωσιακά set-pieces και στιγμές.

Κοροϊδευτικά, ο Cliff έκλεισε την ανάρτησή του λέγοντας: «Είδατε; Δεν με χρειάζονται.»

Το εν λόγω post ακολουθεί παρακάτω.