The Last of Us Part II: Αποκαλύφθηκαν όλες οι συλλεκτικές εκδόσεις

Ξεκίνησαν οι προ-παραγγελίες
24 Σεπτεμβρίου 2019 23:48
The Last of Us Part II: Αποκαλύφθηκαν όλες οι συλλεκτικές εκδόσεις

Στο πλαίσιο του νεότερου State of Play, η Naughty Dog αποκάλυψε την ημερομηνία κυκλοφορίας του άκρως αναμενόμενου The Last of Part II μέσα από ένα αποκαλυπτικό trailer. Συγκεκριμένα, το παιχνίδι θα καταφθάσει στις 21 Φεβρουαρίου αποκλειστικά στο PlayStation 4. Οι προ-παραγγελίες έχουν πλέον ξεκινήσει και έτσι μαζί με την ανακοίνωση της ημερομηνίας κυκλοφορίας, το στούντιο αποκάλυψε και τις συλλεκτικές εκδόσεις του παιχνιδιού.

Ξεκινώντας, υπάρχει η απλή Standard έκδοση που έχει μερικά in-game αντικείμενα ως μπόνους προ-παραγγελίας. Έπειτα έχουμε την Special έκδοση που έρχεται με Steelbook και ένα “μίνι” artbook 48 σελίδων. Στη συνέχεια έχουμε την Collector’s Edition με διάφορα ψηφιακά καλούδια, το βραχιόλι της Ellie, μια λιθογραφία και ένα ευχαριστήριο γράμμα, ένα σετ με πέντε αυτοκόλλητα, έξι κονκάρδες και ένα εντυπωσιακό αγαλματίδιο 12 ιντσών. Τέλος, έχουμε την Ellie Edition που περιλαμβάνει επιπλέον το σακίδιο της Ellie, την μουσική του παιχνιδιού σε βινύλιο και μερικά ακόμη καλούδια.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά όλες τις εκδόσεις του The Last of Us Part II και τα περιεχόμενά τους μέσα από τις φωτογραφίες που ακολουθούν παρακάτω.