The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2 | Η Nintendo στοχεύει σε νέες playable εμπειρίες

Και προσφέρει θέσεις εργασίας
13 Σεπτεμβρίου 2019 13:22
The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2 | Η Nintendo στοχεύει σε νέες playable εμπειρίες

Τον περασμένο Ιούνιο η Nintendo κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις παρουσιάζοντας ένα teaser trailer για τη συνέχεια ενός εκ των πιο αγαπημένων παιχνιδιών της γενιάς που διανύουμε. Ο λόγος φυσικά για το The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2. Σε μια πρόσφατη αγγελία εύρεσης προσωπικού, οι game designers ανακοίνωσαν πως θα πάρουν συνέντευξη από τους ενδιαφερόμενους που θέλουν να δουλέψουν στο sequel, λέγοντας πως ο βασικός στόχος τους είναι να προσφέρουν στους fans νέες playable εμπειρίες που θα ξεπερνούν τον προκάτοχό του.

Η συνέχεια το παιχνιδιού βρίσκεται υπό ανάπτυξη αυτή τη στιγμή. Δεν μπορούμε να πούμε πολλά, όμως ο στόχος μας είναι να προσφέρουμε νέες gaming εμπειρίες που θα ξεπεράσουν το πρώτο παιχνίδι. Για τον λόγο αυτό χρειαζόμαστε τις ικανότητες αρκετών ταλαντούχων ανθρώπων με ειδικότητα στον σχεδιασμό επιπέδων.

Συνεχίζοντας μίλησαν για την ομάδα ανάπτυξης, ποια είναι τα κίνητρά τους και τι επιθυμούν από τους ανθρώπους θα δουλέψουν μαζί τους.

Αν έχεις ισχυρό πάθος στο να δημιουργείς ενδιαφέροντα πράγματα, μια φιλόξενη καρδιά για τους users και θέλεις να εργαστείς με ανθρώπους που έχουν τα ίδια κίνητρα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σε ενημερώσουμε πως η ομάδα των Zelda είναι αυτό που ψάχνεις. Η ομάδα μας είναι μια με ανθρώπους με διαφορετικές προσωπικότητες. Ακόμα κι αν δεν έχετε πλήρη γνώση του Maya software, πιστεύουμε πως αν έχετε ισχυρά κίνητρα μπορείτε να καταφέρετε τα πάντα. Δεν υπάρχει πρόβλημα. Ελπίζουμε μόνο να μπορέσετε να διαχειριστείτε την ποικιλία προσωπικοτήτων που υπάρχει στην ομάδα μας.  Αν ενδιαφέρεστε για μια συνέντευξη, συμπληρώστε την αίτηση. Ελάτε να δημιουρήσουμε μαζί το sequel του BOTW και να περάσουμε υπέροχα.

Επίσης, ο Ιάπωνας παραγωγός του παιχνιδιού εξήγησε πως ενώ αρχικά υπήρχαν ιδέες για DLCs πάνω στο BOTW, εν τέλει και ύστερα από ανάλυση κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι οι αλλαγές που σκέφτονται είναι σημαντικές για να «χωρέσουν».

Αρχικά σκεφτόμασταν να φτιάξουμε DLCs για το παιχνίδι. Όμως είχαμε τόσες πολλές ιδέες που είπαμε "Είναι πάρα πολλά αυτά που θέλουμε να κάνουμε, καλύτερα να κάνουμε ένα νέο παιχνίδι ξεκινώντας απ’ το μηδέν".

Ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί ημερομηνία κυκλοφορίας για τη συνέχεια του The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Ωστόσο, οι εικασίες λένε πως ενδέχεται να κυκλοφορήσει περίπου στο τέλος του 2020 με αρχές 2021.