Dragon Age 4: Μάλλον μάθαμε που θα λάβει χώρα

Εικάζεται πως το επόμενο κεφάλαιο θα λάβει μέρος στο Tevinter Imperium
23 Ιουλίου 2019 20:00
Dragon Age 4: Μάλλον μάθαμε που θα λάβει χώρα

Από όταν έκλεισε η ιστορία του Dragon Age Inquisition στο τέλος του DLC Trespasser, οι fans άρχισαν να κάνουν προβλέψεις για το μέρος στο οποίο θα λάβει χώρα το επόμενο κεφάλαιο του Dragon Age. Το κάθε παιχνίδι της σειράς διαδραματίζονταν σε συγκεκριμένη περιοχή. Το Dragon Age: Origins έλαβε μέρος στη Ferelden, το Dragon Age 2 στο Kirkwall και το Dragon Age: Inquisition στην Orlesian Empire.

Στο τέλος του πιο πρόσφατου παιχνιδιού, ο Inquisitor καρφώνει το μαχαίρι στο χάρτη πάνω απ’ το Tevinter Imperium και αυτό ίσως να μας προείκασε προς τα πού θα κινηθεί η σειρά. Τις εικασίες αυτές ήρθε να ενισχύσει η επερχόμενη συλλογή ιστοριών Dragon Age: Tevinter Nights που επιμελείτε ο lead writer του επόμενου παιχνιδιού. Ο λόγος για τον Patrick Weekes, ο οποίος ανάρτησε στο Twitter ότι δεν είναι ο μοναδικός συγγραφέας του νέου αυτού βιβλίου κι ότι πρόκειται απλά για μια συλλογή σύντομων ιστοριών, όπως έχει ξαναγίνει στο παρελθόν.

Το όνομα του επερχόμενου βιβλίου φανερώνει κατά πάσα πιθανότητα την τοποθεσία του νέου Dragon Age παιχνιδιού και μάλλον θα μας συστήσει και σε χαρακτήρες και γεγονότα που θα δούμε στην ιστορία του τίτλου. Ακόμα βέβαια δεν υπάρχει καμία επίσημη ανακοίνωση από τη BioWare σχετικά με την κυκλοφορία του Dragon Age 4, παρά μόνο ότι βρίσκεται υπό ανάπτυξη.

Tags: