Η BioWare επικεντρώνεται στο Dragon Age 4 | Mέλη-κλειδιά του Anthem αποχωρούν

Ανακατατάξεις στο στούντιο
07 Μαΐου 2019 12:00
Η BioWare επικεντρώνεται στο Dragon Age 4 | Mέλη-κλειδιά του Anthem αποχωρούν

Μεγάλες ανακατατάξεις φαίνεται να συμβαίνουν μέσα στη BioWare και απ’ ότι φαίνεται ο λόγος είναι το Dragon Age 4. Τις τελευταίες βδομάδες μέλη-κλειδιά του Anthem αποχώρησαν από την ομάδα του loot shooter τίτλου. Συγκεκριμένα, ο λόγος γίνεται για τον executive producer Mark Darrah, τον lead producer Michael Gamble και τον lead director Jonathan Warner. Σύμφωνα με πρόσφατο tweet του Mark Darrah, ο λόγος της αποχώρησής του από το Anthem φαίνεται να είναι το Dragon Age 4. Μάλιστα, αφήνοντας στο τέλος ένα teaser του επόμενου Dragon Age, είπε χαριτολογώντας:

Δεν δουλεύουμε πάνω στο Dragon Age 3

Δεν δουλεύουμε πάνω στο Dragon Age 5

Από την άλλη, όταν ο Michael Gamble ρωτήθηκε στο Twitter από έναν fan του Anthem που πρέπει να απευθυνθούν για ερωτήσεις και απορίες τώρα που αποχωρεί, ο Gamble ανέφερε τα νέα πρόσωπα που θα αναλάβουν τα ινία. Πλέον η αιχμή του δόρατος πίσω από το Anthem θα είναι ο Ben Irving ως lead producer και ο επικεφαλής του Live Service, Chad Robertson.  

Ο Robertson με τη σειρά του ανέφερε στο Twitter τα εξής:

Παραμένουμε 100% αφοσιωμένοι στο Anthem και ανυπομονούμε να δείξουμε στους παίκτες το νέο περιεχόμενο πάνω στο οποίο δουλεύουμε. Δεν θέλουμε να είμαστε υπερβολικοί στις υποσχέσεις μας, γι’ αυτό ότι πληροφορία είναι να μοιραστούμε θα το κάνουμε όταν έχουμε κάτι ολοκληρωμένο. Μαζί με τον Ben Irving και την ομάδα στο Austin και Edmonton, το κίνητρό μας είναι να εστιάσουμε στην βελτίωση του παιχνιδιού. Ευχαριστούμε που είστε μαζί μας σε αυτό το ταξίδι. Να ξέρετε πως εκτιμούμε την υποστήριξή σας.

Tags: