Shadow of Mordor και We Happy Few έρχονται στο Xbox Game Pass

Τέσσερις νέες προσθήκες για την υπηρεσία
17 Ιανουαρίου 2019 07:56
Shadow of Mordor και We Happy Few έρχονται στο Xbox Game Pass

Η Microsoft δεν σταματάει να εμπλουτίζει την συμφέρουσα υπηρεσία της, Xbox Game Pass. Μέσα στον Ιανουάριο οι συνδρομητές της υποδέχθηκαν ήδη τα Life is Strange 2, Ark: Survival Evolved, Farming Simulator 17, Absolver, Just Cause 3, Aftercharge και Ultimate Marvel vs. Capcom 3.

Τώρα, η ομάδα του Xbox ανακοίνωσε πως μέσα στο μήνα θα έρθουν στο Game Pass τέσσερα ακόμα παιχνίδια. Πιο αναλυτικά, από σήμερα, 17 Ιανουαρίου, οι συνδρομητές της υπηρεσίας θα μπορούν να παίξουν το We Happy Few, το οποίο θα τους μεταφέρει στο 1960 και μια ενναλακτική πραγματικότητα. Πρόκειται για το τελευταίο παιχνίδι της Compulsion Games, πριν το στούντιο αγοραστεί από την Microsoft. Παράλληλα, σήμερα καταφθάνει στο Game Pass και το The Lego Movie Video Game.

Συνεχίζοντας, στις 24 Ιανουαρίου θα έρθουν στην υπηρεσία δύο open world τίτλοι, τα Saints Row: The Third και Middle-earth: Shadow of Mordor.

Το Xbox Game Pass ζητά €9,99 το μήνα και προσφέρει απεριόριστη πρόσβαση σε σχεδόν 200 παιχνίδια. Μπορείτε να μάθετε τα πάντα για την συμφέρουσα υπηρεσία του Xbox One πατώντας εδώ.