Cliff Bleszinski: Τα βιντεοπαιχνίδια είναι ‘τοξικά’

Αλλάζει σελίδα στην καριέρα του
24 Δεκεμβρίου 2018 10:26
Cliff Bleszinski: Τα βιντεοπαιχνίδια είναι ‘τοξικά’

Μετά το διαζύγιο του με την Epic Games, o Cliff Bleszinski, μια από τις πιο δημοφιλείς φιγούρες της gaming βιομηχανίας και κυρίως γνωστός για τη συνεισφορά του στις θρυλικές σειρές Unreal και Gears of War, δημιούργησε την δική του ομάδα ανάπτυξης Boss Key Productions.

Δυστυχώς το στούντιο έκλεισε μετά την αποτυχημένη πορεία του LawBreakers, με την gaming κοινότητα να είναι αρκετά επιθετική προς τον δημιουργό. Μετά το κλείσιμο της ομάδας, ο Bleszinski είχε τονίσει πως “τα βιντεοπαιχνίδια θα αποτελέσουν για πάντα μέρος του, ενώ ήλπιζε πως θα φτιάξει ξανά κάτι νέο κάποια στιγμή”. Όμως το Νοέμβριο, όπως σας είχαμε ενημερώσει, μια έντονη αντιπαράθεση με ένα χρήστη του Twitter τον οδήγησε να δηλώσει πως πλέον δεν θέλει να ξαναφτιάξει βιντεοπαιχνίδια ποτέ ξανά.

Ο Bleszinski φαίνεται πως το εννοούσε και προέβη σε μια σειρά από νέα tweets πριν μερικές ώρες. Συγκεκριμένα, ο Bleszinski δήλωσε πως πολύ σύντομα θα αποκαλύψει τη νέα στροφή της καριέρας του. Τόνισε πως δεν σχετίζεται καθόλου με τη βιομηχανία των βιντεοπαιχνιδιών, την οποία και χαρακτήρισε ως εξαιρετικά τοξική.

Ακολουθούν τα σχετικά tweets.