Το Strange Brigade και The Gardens Between έρχονται στο Xbox Game Pass

Καθώς και το επερχόμενο Mutant Year Zero
30 Νοεμβρίου 2018 09:29
Το Strange Brigade και The Gardens Between έρχονται στο Xbox Game Pass

Στο πλαίσιο του Xbox X018 event έγινε γνωστό πως 16 παιχνίδια θα εμπλουτίσουν τον κατάλογο του Xbox Game Pass στο άμεσο μέλλον. Πολλοί από τους τίτλους που ανακοινώθηκαν στο event έχουν φτάσει ήδη στην υπηρεσία, όπως το PUBG, ενώ μέσα στο Δεκέμβριο έρχονται και τα Ori and the Blind Forest, Kingdom Two Crowns και Hellblade: Senua’s Sacrifice θα έρθουν στο Game Pass.

Η Microsoft συνεχίζει να εμπλουτίζει τη συνδρομητική της υπηρεσία με αμείωτους ρυθμούς και έτσι ανακοίνωσε πως ακόμη τρία παιχνίδια θα έρθουν στο Xbox Game Pass το Δεκέμβριο. Ξεκινώντας, ο indie τίτλος The Gardens Between καταφθάνει στο Xbox One για πρώτη φορά και θα κάνει το ντεμπούτο του και στο Game Pass. Ομοίως, το Mutant Year Zero θα είναι διαθέσιμο από την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας του στο Game Pass. Τέλος, η υπηρεσία θα εμπλουτιστεί και με το Strange Brigade, το πρόσφατο παιχνίδι από τους δημιουργούς του Sniper Elite.

Το Xbox Game Pass ζητά €9,99 το μήνα και προσφέρει απεριόριστη πρόσβαση σε σχεδόν 200 παιχνίδια. Μπορείτε να μάθετε τα πάντα για την συμφέρουσα υπηρεσία του Xbox One πατώντας εδώ.