Το Forza Horizon 4 συγκλονίζει με νέα gameplay πλάνα

Και ανακοινώθηκαν νέα πακέτα αγοράς
22 Αυγούστου 2018 00:50
Το Forza Horizon 4 συγκλονίζει με νέα gameplay πλάνα

Από το σόου της Microsoft στα πλαίσια της Gamescom 2018, η εταιρία δεν έχασε την ευκαιρία να εντυπωσιάσει για ακόμη μία φορά τους racing fans με ένα ολοκαίνουριο trailer για το Forza Horizon 4. Επιπλέον η ομάδα ανακοίνωσε και δύο νέα πακέτα αγοράς. Το πρώτο έρχεται με ένα Xbox One S 1TB, δύο εβδομάδες Xbox Live Gold, ένα μήνα Xbox Game Pass και το αντίτυπο του παιχνιδιού, του οποίου η τιμή του έχει οριστεί στα $299.99. Το δεύτερο πακέτο αναμενόμενα έρχεται με το Xbox One X. Αυτό περιλαμβάνει την δυνατότερη κονσόλα της εταιρίας με χωρητικότητα 1TB, όλα τα προηγούμενα περιεχόμενα της κονσόλας και τέλος, ένα αντίτυπο του Forza Motorsport 7, με κόστος τα $499.99.

Απολαύστε τα πανέμορφα πλάνα του Forza Horizon 4 από την μεγαλύτερη ευρωπαϊκή gaming έκθεση και μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com, καθώς έρχεται πολύ πλούσιο υλικό. 

Το Forza Horizon 4 κυκλοφορεί στις 2 Οκτωβρίου σε Xbox One και Windows 10. Παρακάτω θα βρείτε το trailer του παιχνιδιού όπως και την ανακοίνωση από τα δύο νέα πακέτα αγοράς.