O δημιουργός του God of War μιλάει για "τη στιγμή που όλα κατέρρεαν"

Ο Cory Barlog σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη για την ανάπτυξη του τίτλου
14 Απριλίου 2018 09:43
O δημιουργός του God of War μιλάει για

Λίγες ημέρες έχουν απομείνει για την κυκλοφορία του άκρως αναμενόμενου God of War και οι βαθμολογίες που έχει λάβει μέχρι στιγμής ο τίτλος είναι διθυραμβικές. Όμως, σε κάθε ταξίδι μέχρι να φτάσει κάποιος στην γραμμή του τερματισμού θα πρέπει να περάσει μέσα από πολλές και δύσκολες δοκιμασίες. Εξαίρεση δεν αποτελεί από αυτή την κατηγορία ο Cory Barlog, ο σκηνοθέτης του God of War. Σε συνέντευξη του στο Skill Up κανάλι του YouTube, ο Barlog μοιράστηκε μερικές ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες για την εμπειρία του με στα στάδια ανάπτυξης του God of War.

Όλα δεν κυλούσαν πάντα ομαλά σύμφωνα με τον ίδιο. Υπήρξαν στιγμές στην μέση της ανάπτυξης που "όλα κατέρρεαν" και η ομάδα δυσκολευόταν τρομερά να προλάβει κάποιες προθεσμίες. Σε ένα σημείο δεν μπορούσαν να κολλήσουν τις σκηνές μαζί και να δουλεύουν επειδή δεν είχαν βρει τον τρόπο με τον οποίο ο κώδικας θα χειρίζεται την "one-take" κάμερα και την τοποθέτηση της. Με το άγχος του χρόνου για την πρόοδο του τίτλου, τον κατέβαλλαν ψυχοφθόρες ερωτήσεις όπως "Τι κάνω; Θα τα σκατώσω; Είμαι το άτομο που πήρε το franchise και το γονάτισε;".

Όμως, παρά τις δυσκολίες η ομάδα δεν το έβαλε κάτω και συνέχιζε να πιστεύει στο νέο της δημιούργημα και τελικά τα κατάφερε. Όσον αφορά το μέλλον, ο Barlog θέλει να δημιουργήσει το δικό του IP, κάτι το οποίο θέλει να συζητήσει και με την Sony τώρα που τελείωσε και με το God of War.

"Θα ήθελα πάρα πολύ να δημιουργήσω κάτι δικό μου, κάτι το οποίο προέρχεται 100% από το δικό μου αρχικό όραμα".

Το God of War κυκλοφορεί στις 20 Απριλίου πλήρως εξελληνισμένο αποκλειστικά για το PS4.