Η ομάδα του Cliff Bleszinski αφήνει στο παρελθόν το LawBreakers

Εργάζεται σε ένα νέο εξ’ ολοκλήρου project
07 Απριλίου 2018 12:56
Η ομάδα του Cliff Bleszinski αφήνει στο παρελθόν το LawBreakers

Δεν είναι μυστικό πως το LawBreakers του Cliff Bleszinski δεν καταφέρει να γνωρίσει μεγάλη απήχηση στο gaming κοινό. Η Boss Key Productions είχε μείνει σιωπηλή τον τελευταίο καιρό, αλλά πλέον ανακοίνωσε πως αφήνει στο παρελθόν το LawBreakers και ήδη εργάζεται σε ένα νέο project.

Ακολουθεί η επίσημη ανάρτηση της εταιρίας μεταφρασμένη στα ελληνικα.

Κοινότητα του LawBreakers,

Έχει περάσει καιρός από την τελευταία φορά που μιλήσαμε για το Lawbreakers. Παρόλα αυτά, οι τελευταίοι τέσσερις μήνες στην Boss Key Productions ήταν ιδιαίτερα κουραστικοί, καθώς είμαστε υπερήφανοι που ήμασταν διαφανείς και επικοινωνούσαμε.

Έτσι, η πραγματική αλήθεια, η οποία μπορεί να μην αποτελεί έκπληξη, είναι η εξής:

Είναι γεγονός πως το LawBreakers δεν κατάφερε να βρει ένα κοινό ώστε να παράγει τους απαραίτητους πόρους για να διατηρηθεί όπως σχεδιάζαμε αρχικά και αναμέναμε. Και ενώ η μετατροπή σε free-to-play μπορεί να μοιάζει ως η ευκολότερη αλλαγή, μια αλλαγή τέτοιας κλίμακας χρειάζεται publishing σχεδιασμό και άλλους πόρους για να γίνει.

Η ομάδα έχει εργαστεί σκληρά σε αυτό το παιχνίδι τα τελευταία τρισίμιση χρόνια και το στούντιο μας είναι αποφασισμένο να δώσει στο παιχνίδι αυτό τη δεύτερη ζωή που του αξίζει. Εντούτοις, δεν μπορούμε όμως να καθίσουμε αδρανείς. Θέλουμε να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το παιχνίδι στην τρέχουσα κατάστασή του, αλλά πρέπει να επικεντρωθούμε σε άλλα έργα με νέους δημιουργικούς ηγέτες. Ήδη εργαζόμαστε σε κάτι νέο και δεν μπορούμε να περιμένουμε να μοιραστούμε περισσότερα γι 'αυτό! Είναι ένα project που αγαπάμε και για το οποίο έχουμε τον πλήρη έλεγχο.

Σας ευχαριστούμε για την συνεχόμενη κατανόηση και υπομονή σας.