Σημαντικές αλλαγές για την Naughty Dog και το The Last of Us Part II

Ανακατατάξεις στην ταλαντούχα ομάδα
11 Μαρτίου 2018 18:10
Σημαντικές αλλαγές για την Naughty Dog και το The Last of Us Part II

Μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της, η Naughty Dog έκανε γνωστό πως με την άφιξη του νέου έτους έχει προβεί σε μερικές σημαντικές ιεραρχικές αλλαγές. Συγκεκριμένα, ο βετεράνος της ομάδας Neil Druckmann που έχει εργαστεί σε πάρα πολλά παιχνίδια της εταιρίας και ήταν ο creative director των The Last of Us και Uncharted 4: A Thief’s End έλαβε μια σημαντική προαγωγή. Εδώ και καιρό o Neil βοηθούσε με την διαχείριση του στούντιο και την λήψη σημαντικών αποφάσεων. Πλέον η συνεισφορά του αναγνωρίζεται και επίσημα με την προαγωγή του σε αντιπρόεδρο της Naughty Dog.

Ανεξαρτήτως της νέας του θέσης, ο Neil θα συνεχίσει και στον ρόλο του creative director για το The Last of Us Part II. Όσον αφορά το νέο The Last of Us αυτό καθ’ αυτό, η Naughty Dog ανακοίνωσε πως οι Anthony Newman και Kurt Margenau προστέθηκαν ως game directors. Τόσο ο Anthony όσο και ο Kurt εργάζονται στην ομάδα από την εποχή του Uncharted 2 και έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στον σχεδιασμό του παιχνιδιού και άλλων επερχόμενων τίτλων. Αυτή τη φορά η Emilia Schatz και ο Richard Cambier είναι οι lead designers.

Το The Last of Us Part II αναμένεται να κυκλοφορήσει βρίσκεται υπό ανάπτυξη αποκλειστικά για το PS4 και το αναβαθμισμένο PS4 Pro.