Far Cry 5: Χτίστε τους δικούς σας κόσμους και πολεμήστε μέχρι θανάτου στο Far Cry Arcade

Ανακοινώθηκαν τα περιεχόμενα του, πλούσιου σε σκηνικά, Season Pass
07 Μαρτίου 2018 06:39
Far Cry 5: Χτίστε τους δικούς σας κόσμους και πολεμήστε μέχρι θανάτου στο Far Cry Arcade

Όπως πλέον συνηθίζεται, αρκετά νωρίτερα από την κυκλοφορία ενός παιχνιδιού μαθαίνουμε τα περιεχόμενα του Season Pass του. Εξαίρεση από αυτή την κατηγορία δεν αποτελεί το Far Cry 5. Η Ubisoft ανακοίνωσε πως το Season Pass θα προσφέρει τρία DLC με εκρηκτικό περιεχόμενο. Πιο αναλυτικά:

  • “Hours of Darkness” – Players will travel back in time to Vietnam to battle against Việt Cộng soldiers and save their fellow soldiers.
  • “Dead Living Zombies” – Players will team up with friends to fight waves of zombies across seven different scenarios cooked up by a b-movie director.
  • “Lost on Mars” – Players will leave Earth behind to go toe-to-claws with martian arachnids to save Earth from an alien invasion.

Το παιχνίδι όμως δεν σταματά εδώ. Οι PS4 και Xbox One κάτοχοι του Season Pass θα λάβουν το Far Cry 3 Classic Edition που θα τους επιτρέψει να απολαύσουν το single-player κομμάτι του τρίτου κεφαλαίου ένα μήνα νωρίτερα πριν την διάθεση του ως standalone κυκλοφορία. Όσοι αποκτήσουν το Season Pass στο PC θα λάβουν ολόκληρο το Far Cry 3 χωρίς να έχει γνωστοποιηθεί το πότε ακριβώς.

Συνεχίζοντας, έρχεται το Far Cry Arcade, ένα mode που σας επιτρέπει να χτίσετε δικούς σας μοναδικούς κόσμους και να τους μοιράζεστε με την κοινότητα του παιχνιδιού για co-cop, solo, η PvP. Τέλος για να εμπλουτίσει ακόμη περισσότερο την εμπειρία σας, η εταιρία πρόσθεσε πως κάθε θα διεξάγει και live events στο παιχνίδι που θα ανταμείβουν τους παίκτες με νέα customization αντικείμενα όπως μοναδικά skins για τα όπλα, τα οχήματα και πολλά ακόμη.

To Far Cry 5 κυκλοφορεί στις 27 Μαρτίου στα PS4, Xbox One και PC.