Assassin’s Creed Origins: Το πρώτο expansion καταφθάνει την επόμενη εβδομάδα

Αποκαλύφθηκαν τα πλάνα της εταιρίας για τα επόμενα DLCs
17 Ιανουαρίου 2018 13:30
Assassin’s Creed Origins: Το πρώτο expansion καταφθάνει την επόμενη εβδομάδα

Αν έχετε ολοκληρώσει το πλούσιο περιεχόμενο που προσφέρει το Assassin’s Creed Origins και περιμένετε για την επόμενη περιπέτεια του Bayek στην αρχαία Αίγυπτο, η Ubisoft έχει καλά νέα για εσάς. Συγκεκριμένα, η γαλλική εταιρία αποκάλυψε τα πλάνα της για τα επερχόμενα DLCs του παιχνιδιού. Το πρώτο add-on του τίτλου που ονομάζεται The Hidden Ones και εστιάζει στα πρώτα βήματα του Brotherhood, τέσσερα χρόνια μετά τα γεγονότα του βασικού παιχνιδιού, θα κυκλοφορήσει στις 23 Ιανουαρίου με τιμή που ανέρχεται στα $9.99. Οι κάτοχοι του Season Pass θα λάβουν το πακέτο επέκτασης χωρίς κάποια επιπλέον χρέωση.

Το επόμενο DLC πακέτο θα καταφθάσει στις 6 Μαρτίου και θα κοστίζει $19.99. Ο λόγος γίνεται για το The Curse of Pharaohs, το οποίο θα εστιάζει περισσότερο στην Αιγυπτιακή μυθολογία. Στο εν λόγω πακέτο επέκτασης οι παίκτες θα κληθούν να εξερευνήσουν την περιοχή Thebes και να ερευνήσουν μια κατάρα που βασανίζει τους κατοίκους της, συναντώντας θρυλικούς φαραώ και γνωστά αθγυπτά μυθολογικά τέρατα κατά τη διάρκεια της περιπέτειάς τους.

Τέλος, η Ubisoft έκανε γνωστό πως το Discovery Tour game mode που θα αφήνει τους παίκτες να εξερευνήσουν την αρχαία Αίγυπτο χωρίς να τους απασχολεί η ιστορία του παιχνιδιού, σαν ένα ψηφιακό μουσείο, θα καταφθάσει στις 20 Φεβρουαρίου. Το mode θα διατεθεί εντελώς δωρεάν για όλους τους παίκτες στα πλαίσια μιας δωρεάν ενημέρωσης.