Cliffy B για LawBreakers: “Είναι μαραθώνιος, όχι sprint”

Ο δημιουργός σχολιάζει τα χαμηλά νούμερα του παιχνιδιού
14 Αυγούστου 2017 11:17
Cliffy B για LawBreakers: “Είναι μαραθώνιος, όχι sprint”

Όπως σας ενημερώσαμε, το LawBreakers της Boss Key Productions είχε ένα πολύ χλιαρό launch, σημειώνοντας νούμερα μικρότερα και από το Battleborn. Ο δημιουργός του τίτλου, Cliff Bleszinski, σχολίασε το γεγονός στο Eurogamer και επισήμανε πως δεν πρόκειται για ‘sprint’, αλλά για μαραθώνιο.

Το σχετικό απόσπασμα των δηλώσεων του ακολουθεί παρακάτω.

Όπως είπα, είναι μαραθώνιος και όχι σπριντ. Θα προτιμούσα να είμαι το παιχνίδι που έχει λίγο hype και σταδιακά εξελίσσεται σε κάτι που λατρεύει ο κόσμος, πάρα το παιχνίδι που βγαίνει έχοντας υπερβολική δημοσιότητα και εν τέλει συναντά αντιδράσεις. Για το λόγο αυτό νομίζω ότι οι κριτικές στο Steam είναι τόσο θετικές. Θα συνεχίσουμε να προωθούμε και να υποστηρίζουμε το προϊόν. Αν κοιτάξετε το φαινόμενο που είναι το League of Legends, χτίστηκε από ένα Warcraft 3 mod και στη συνέχεια αργά αλλά σταθερά εξελίχθηκε σε αυτό το τεράστιο και καταπληκτικό πράγμα. Θα προτιμούσα να είμαι το παιχνίδι που έρχεται και έχει εκείνη την αύξηση που μοιάζει με μπαστούνι του χόκεϋ, έχει αργή καύση που συσσωρεύεται, παρά να είμαι το αποτέλεσμα μιας AAA διαφημιστικής εκστρατείας, όπου έχεις ένα σκασμό από κόσμο να παίζει για ένα μήνα και μετά να μειώνεται εκθετικά, μέχρι που ακολουθείται από το επόμενο ετήσιο προϊόν.

Μάλιστα, ο Bleszinski μίλησε και για την αυστηρότητα των χρηστών του Steam, για την αποχώρηση του από την Epic Games και διάφορα άλλα θέματα. Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη την συνέντευξή του, πατώντας εδώ.