Η Nintendo έχει περισσότερα να ανακοινώσει για το 2017

Νέες δηλώσεις από τον Reggie Fils-Aimé
25 Ιουνίου 2017 15:28
Η Nintendo έχει περισσότερα να ανακοινώσει για το 2017

Σε συνέντευξη του στο Waypoint του Vice, ο πρόεδρος της Nintendo Αμερικής, Reggie Fils-Aimé, αναφέρθηκε στην αντίδραση της κοινότητας έπειτα από τις μεγάλες ανακοινώσεις της εταιρείας στην E3 2017, όπως ήταν αυτή του Metroid Prime 4. Μάλιστα, μιλώντας για το line-up του Nintendo Switch μέσα στο 2017, ο Reggie τόνισε πως υπάρχουν ακόμα πράγματα που ο ιαπωνικός κολοσσός δεν έχει ανακοινώσει.

Ακολουθεί το σχετικό απόσπασμα των δηλώσεων του.

Η αντίδραση στα όσα παρουσιάσαμε, και πρόκειται για μια πραγματικά μικρή ένδειξη για το 2018, ήταν εξαιρετικά θετική. Έχετε τους οπαδούς που βλέποντας το Metroid Prime 4, ακούγοντας ότι ο κ. Tanabe, ο οποίος έχει συμμετάσχει σε όλα τα παιχνίδια της σειράς Metroid Prime, θα βρίσκεται στο τιμόνι της ανάπτυξης, είναι εξαιρετικά ενθουσιασμένοι. Ακούγοντας ότι θα υπάρξει ένα βασικό Pokémon RPG στο Nintendo Switch, οι οπαδοί είναι επίσης απίστευτα ενθουσιασμένοι. Βλέποντας μια παραδοσιακή εμπειρία Kirby, ρουφώντας εχθρούς και αντιγράφοντας τις ικανότητες τους, οι οπαδοί είναι ενθουσιασμένοι και για αυτό. Και μετά, το Yoshi παιχνίδι που παρουσιάσαμε, με αυτή τη μοναδική, ξέρετε, την κίνηση που πάει ’πίσω από τα σκηνικά’, να το πω έτσι, και αυτό έχει πραγματικά κεντρίσει το ενδιαφέρον πολλών ανθρώπων. Έτσι, απλά προβάλλοντας τα τέσσερα αυτά παιχνίδια και δίνοντας μια μικρή γεύση, ναι, υπάρχει πολύς ενθουσιασμός για το τι θα φέρει το 2018.

Αλλά για να είμαστε σαφείς, βλέπουμε την E3 για το εδώ και τώρα. Εστιάζουμε στα παιχνίδια που θα είναι σε μεγάλο βαθμό διαθέσιμα από τώρα μέχρι και το τέλος της εορταστικής περιόδου. Αν κοιτάξετε το line-up υπάρχει ένα μεγάλο παιχνίδι που έρχεται κυριολεκτικά κάθε μήνα, ξεκινώντας με το Arms και στη συνέχεια με το Splatoon 2, τότε τον Αύγουστο έχουμε το Mario + Rabbids, τον Σεπτέμβριο, τον Οκτώβριο με το Super Mario Odyssey. Έχουμε αυτό το σπουδαίο ρυθμό με το περιεχόμενό μας και μπορώ να σας πω ότι υπάρχουν ακόμα περισσότερα να ανακοινωθούν.