Reggie Fils-Aime - Ο πρώην πρόεδρος της Nintendo Αμερικής ετοιμάζει βιβλίο

“Disrupting The Game”
19 Ιουλίου 2021 10:39
Reggie Fils-Aime - Ο πρώην πρόεδρος της Nintendo Αμερικής ετοιμάζει βιβλίο

Όπως έγινε γνωστό, ο πρώην πρόεδρος της Nintendo Αμερικής, Reggie Fils-Aime, ετοιμάζει τώρα το δικό του βιβλίο. Συγκεκριμένα, ο ιδιαίτερα αγαπητός στο gaming κοινό Reggie επιμελείται το “Disrupting the Game: From the Bronx to the Top of Nintendo”, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 24 Μαΐου του 2022.

Μέσα από το βιβλίο αυτό, ο Reggie θα αποκαλύψει διάφορες εμψυχωτικές ιστορίες από την άνοδό του στην κορυφή μιας εκ των μεγαλύτερων εταιριών του χώρου και άλλα μαθήματα που πήρε κατά την καριέρα του. Το βιβλίο θα εστιάσει κυρίως στο κομμάτι της αυτοβελτιώσης, αφού υπόσχεται να μάθει στους αναγνώστες τους έναν διαφορετικό τρόπο σκέψης για να εντοπίσουν τις επιλογές στη ζωή τους που θα τους βοηθήσουν να γίνουν πραγματικά ευτυχισμένοι, να αλλάξουν τις αρνητικές αντιλήψεις εκείνων που τους υποτιμούν και να αποκτήσουν το θάρρος, την επιμονή και την ανθεκτικότητα που χρειάζεται για να κυριαρχήσουν στον επιχειρηματικό κόσμο και να πετύχουν τα επαγγελματικά τους όνειρα.

Για την ιστορία, ο Reggie Fils-Aime ανακοίνωσε τη συνταξιοδότησή του το 2019, έπειτα από περίπου 15 χρόνια στη Nintendo. Από τότε, πέρασε ένα χρόνο στο διοικητικό συμβούλιο της γνωστής αλυσίδας retail καταστημάτων GameStop και ίδρυσε το Brentwood Growth Partners για να βοηθήσει ανερχόμενες εταιρίες.