Ο Reggie Fils-Aimé της Nintendo παρουσίασε Xbox σόου γιατί ζούμε σε αυτό σύμπαν (ΒΙΝΤΕΟ)

Και αποκάλυψε κάτι που μάλλον κανείς δεν περίμενε
23 Νοεμβρίου 2021 21:06
Ο Reggie Fils-Aimé της Nintendo παρουσίασε Xbox σόου γιατί ζούμε σε αυτό σύμπαν (ΒΙΝΤΕΟ)

Σίγουρα έχουν υπάρξει διάφορες στιγμές που μας έχουν κάνει να αναρωτιόμαστε για το timeline στο οποίο ζούμε και αυτή μάλλον είναι μια απ' αυτές. Ο Reggie Fils-Aimé, γνωστός για το ρόλο του ως Πρόεδρος της Nintendo Αμερικής, παρουσίασε μόλις ένα σόου του Xbox. Ναι, καλά διαβάσετε. Το αξιοσημείωτο, βέβαια, είναι πως ο Reggie έκανε και μια πραγματικά αναπάντεχη αποκάλυψη.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, πριν μερικές ώρες τα φώτα της δημοσιότητας είδε το ‘Xbox Pioneers: Creativity & Innovation — Past, Present & Future’. Πρόκειται για ένα ειδικό πάνελ που διοργανώθηκε για την επέτειο 20 χρόνων της πλατφόρμας, με καλεσμένους σημαντικούς ανθρώπους από το παρελθόν και το παρόν του Xbox, όπως ο πρώην επικεφαλής Peter Moore και η υπεύθυνη του Halo franchise, Bonnie Ross.

Ο Reggie ήταν ο συντονιστής αυτής της συζήτησης και μάλιστα έκλεψε τις εντυπώσεις, αποκαλύπτοντας πως είχε αγοράσει το πρώτο Xbox αντί για το GameCube της Nintendo. Συγκεκριμένα, αφηγήθηκε την ιστορία, επισημαίνοντας:

Ο γιός μου, ο οποίος είναι παθιασμένος gamer, ήταν αυτός που έλεγε πως “πρέπει να δοκιμάσουμε αυτό το Xbox” και ο λόγος ήταν το Halo. Το Halo ήταν τόσο η αφορμή, όσο και η εμπειρία που έχω από το πρώτο Xbox στο σπίτι μου, με αυτό το γιγαντιαίο χειριστήριο. Αυτή είναι, λοιπόν, η αρχική ανάμνησή μου από το Xbox.

Αξίζει να σημειωθεί πως η συζήτηση έχει πολλές ενδιαφέρουσες πληροφορίες απ’ όλους τους συμμετέχοντες, καθώς και ένα αστείο από τον Reggie για την κυριαρχία του Wii έναντι του Xbox 360, οπότε σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει, μπορείτε να την παρακολουθήσετε ολόκληρη μέσα από τον player που ακολουθεί.