Ο Reggie Fils-Aimé αποκαλύπτει το αγαπημένο του παιχνίδι που δεν είναι της Nintendo

Και η απάντηση μπορεί να σας εκπλήξει
04 Μαΐου 2022 15:55
Ο Reggie Fils-Aimé αποκαλύπτει το αγαπημένο του παιχνίδι που δεν είναι της Nintendo

Ο λατρεμένος από τη gaming κοινότητα Reggie Fils-Aimé, ο οποίος ήταν για πολλά χρόνια επικεφαλής της Nintendo Αμερικής και συγχρόνως μια από τις πιο γνωστές προσωπικότητες της εταιρίας, χάρη σε αξέχαστες στιγμές όπως το My Body Is Ready της E3 2007, αποκάλυψε τώρα ποιο είναι το αγαπημένο του παιχνίδι, αν εξαιρέσουμε τις κυκλοφορίες της Nintendo, σε πολλές από τις οποίες είχε εργαστεί ο ίδιος του.

Συγκεκριμένα, ο Reggie ήταν καλεσμένος σε ένα σόου του G4TV, οπού ο παρουσιαστής του έκανε ακριβώς αυτή την ερώτηση. Χωρίς, λοιπόν, να το σκεφτεί καθόλου, ο Reggie απάντησε μονομιάς πως το αγαπημένο του παιχνίδι που δεν προέρχεται από τη Nintendo είναι το Halo: Combat Evolved του αρχικού Xbox.

Πάνω σε αυτό πρόσθεσε:

Το λέω αυτό επειδή το αρχικό Xbox ήταν στο σαλόνι μου πριν πάρω το GameCube. Δεν ήμουν υπάλληλος της Nintendo τότε, ήμουν στο δικό μου ταξίδι στον κόσμο των video games και τα παιδιά μου με πίεζαν, λέγοντάς μου ότι πρέπει να πάρουμε Xbox για να παίξουμε αυτό το παιχνίδι, το Halo. Εν τέλει με "ξεφτίλιζαν". Δεν είμαι καλός στο Halo, αλλά πραγματικά το απολαμβάνω!

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το εν λόγω απόσπασμα της συζήτησης μέσα από το σχετικό tweet που ακολουθεί παρακάτω.

Για την ιστορία, ο Reggie Fils-Aime ανακοίνωσε τη συνταξιοδότησή του το 2019, έπειτα από περίπου 15 χρόνια στη Nintendo. Από τότε, πέρασε ένα χρόνο στο διοικητικό συμβούλιο της γνωστής αλυσίδας retail καταστημάτων GameStop και ίδρυσε το Brentwood Growth Partners για να βοηθήσει ανερχόμενες εταιρίες, συμμετέχοντας συγχρόνως σε διάφορα ακόμη projects και ενέργειες που αφορούν τη gaming βιομηχανία.