Ο Reggie αποκάλυψε πως υπάρχει ένα Donkey Kong παιχνίδι που «μισεί»

Και ήταν αντίθετος με την κυκλοφορία του
09 Μαΐου 2022 16:08
Ο Reggie αποκάλυψε πως υπάρχει ένα Donkey Kong παιχνίδι που «μισεί»

Ο λατρεμένος από τη gaming κοινότητα Reggie Fils-Aimé, ο οποίος ήταν για πολλά χρόνια επικεφαλής της Nintendo Αμερικής και συγχρόνως μια από τις πιο γνωστές προσωπικότητες της εταιρίας, χάρη σε αξέχαστες στιγμές όπως το My Body Is Ready της E3 2007, συνεχίζει την προώθηση του νέου του βιβλίου και έτσι παραχώρησε μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο G4TV.

Στο πλαίσιο αυτής αποκάλυψε πως υπάρχει ένα Donkey Kong παιχνίδι που «μισεί». Αυτό είναι το Donkey Konga του 2004, το οποίο είχε κυκλοφορήσει για το Nintendo GameCube. Σύμφωνα με τον Reggie πρόκειται για το «καλύτερο χειρότερο» παιχνίδι στο οποίο είχε συμμετέχει.

Σε περίπτωση που δε γνωρίζετε, το spin-off της σειράς ήταν ένα παιχνίδι μουσικής που ερχόταν μαζί με ένα χειριστήριο που έμοιαζε με το μουσικό όργανο Bongos και περιλάμβανε κομμάτια από διάφορα Mario και Zelda, καθώς και licensed τραγούδια για να παίξει ο Donkey Kong και η παρέα του στα τύμπανα.

Μιλώντας για το συγκεκριμένο παιχνίδι, ο Reggie δήλωσε:

Πρέπει να σας πω ότι ως στέλεχος, μισούσα το Donkey Konga. Πολέμησα με τη μητρική μας εταιρεία σχετικά με αυτό… Νόμιζα ότι θα έβλαπτε το Donkey Kong franchise γενικότερα. Προσωπικά, δεν το βρήκα πολύ διασκεδαστικό και αντιστάθηκα έντονα.

Αλλά ξέρετε τι; Τελικά το κυκλοφορήσαμε και το πρώτο παιχνίδι πούλησε και αρκετά καλά. Ωστόσο, σίγουρα δεν ήμουν fan.

Παρακάτω θα βρείτε ολόκληρη τη συνέντευξή του για περισσότερα.

Για την ιστορία, ο Reggie Fils-Aime ανακοίνωσε τη συνταξιοδότησή του το 2019, έπειτα από περίπου 15 χρόνια στη Nintendo. Από τότε, πέρασε ένα χρόνο στο διοικητικό συμβούλιο της γνωστής αλυσίδας retail καταστημάτων GameStop και ίδρυσε το Brentwood Growth Partners για να βοηθήσει ανερχόμενες εταιρίες, συμμετέχοντας συγχρόνως σε διάφορα ακόμη projects και ενέργειες που αφορούν τη gaming βιομηχανία.