Anthem: Ζουμερές πληροφορίες για το νέο παιχνίδι της BioWare

Ο Game Director του τίτλου μοιράστηκε μερικά νέα στοιχεία
12 Ιουνίου 2017 10:51
Anthem: Ζουμερές πληροφορίες για το νέο παιχνίδι της BioWare

Αφού κάποιος δει τα εντυπωσιακά gameplay πλάνα του Anthem, σίγουρα θα θέλει αμέσως μετά να μάθει περισσότερες πληροφορίες για αυτό που αντίκρισε μπροστά στην οθόνη του. Ευτυχώς, ο Jonathan Warner, Game Director του παιχνιδιού, μοιράστηκε δημοσίως μερικά νέα στοιχεία για το επόμενο RPG της BioWare. Αρχικά, το παιχνίδι θα έχει ένα τεράστιο κόσμο καθώς και ένα κεντρικό μέρος (hub) στο οποίο οι παίκτες θα μπορούν να αναβαθμίσουν τα Javelin exosuits τους καθώς και να αναλάβουν quests. Επιπροσθέτως, το παιχνίδι θα μπορεί να παιχτεί είτε solo, είτε με φίλους και θα περιέχει μια μεγάλη ποικιλία από εχθρούς. Ο κόσμος του παιχνιδιού θα είναι εξαιρετικά σκληρός και εχθρικός, ενώ η ανθρωπότητα είναι στο πάτο της τροφικής αλυσίδας.

Το οπλοστάσιο των παικτών θα περιέχει πολλά διαφορετικά rifles αλλά η προσθήκη εξοπλισμού στα ακόντια θα είναι ένας από τους ποικίλους τρόπους που οι παίκτες θα μπορούν να αντιμετωπίσουν τους αντιπάλους τους. Το όραμα της BioWare για το Anthem είναι η συνεχής ενασχόληση των παικτών με το παιχνίδι και να βρίσκουν πάντα λόγο να επιστρέφουν στο κόσμο του. Οι παραπάνω πληροφορίες προέρχονται από δηλώσεις του Jonathan Warner, Game Director του παιχνιδιού, τις οποίες πραγματοποίησε στην εκπομπή Live at E3 με τον Geoff Keighley. 

Η ημερομηνία κυκλοφορίας του Anthem έχει προγραμματιστεί για το χειμώνα του 2018 στα PC, PS4, PS4 Pro, Xbox One και Xbox One X.

Tags: